Nieuws

De Seafood Steam Group uit Bruinisse introduceert Mossel & Stoom.Dit is een kant-en-klaar gerecht met verse Zeeuwse Mosselen die kunnen worden gestoomd in de magnetron. Hiervoor ontwikkelde het bedrijf een speciale stoomverpakking

Bewust eten is een trend. Consumenten willen weten waar het eten vandaan komt, of het duurzaam geproduceerd wordt en of het gezond is. Mossel & Stoom sluit aan op deze trend. De verse Zeeuwse mosselen zijn afkomstig uit Nederlandse wateren, aantoonbaar duurzaam en voeren het MSC-keurmerk. Ook zijn mosselen gezond, de schelpdieren zitten van nature boordevol eiwitten, vitamines en mineralen. De Mossel & Stoom producten bevatten alleen natuurlijke ingrediënten; vers gesneden groenten, gedroogde kruiden en natuurlijke ingrediënten voor de sauzen. Er zitten geen kunstmatige toevoegingen in.

Stoomverpakking

Stomen is de beste manier om mosselen te bereiden. Deze bereidingswijze behoudt de vitamines, mineralen en de rijke smaak. De Seafood Steam Group ontwikkelde hiervoor een unieke stoomverpakking. De consument plaatst de verpakking in de magnetron. Hier wordt het zeewater uit de mossel opgewarmd tot stoom. Zo stomen de mosselen en groeten in enkele minuten perfect gaar. Daarnaast is de verpakking voor 90 procent recyclebaar.

Mossel & Stoom is verkrijgbaar in een portieverpakking van 500 gram. Er zijn vier varianten: Naturel, Marinière, Roquefort en Witte Wijn Crème.

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *