Nieuws

Wat maak je me nu?!

Wat maak je me nu

Horeca-journaliste en vaste freelancer voor onze food-bladen, Bianca Roemaat, viert haar 25-jarig jubileum met een eerste boek. ‘Wat maak je me nu’ is een inspiratieboek over de menukaart als communicatiemiddel.

In Wat maak je me nu?! houdt Bianca een pleidooi voor heldere taal, die uitnodigt om een gerecht te willen eten en niet om in verwarring te zijn over wat er geserveerd gaat worden. Een vracht aan ervaring in het lezen van menukaarten in de enorme hoeveelheid restaurants die Bianca in haar leven in binnen- en buitenland heeft bezocht, vormt de basis van het boek.

Bianca neemt de lezer mee door het menu, van amuse tot dessert, doorspekt met anekdotes en culinaire reisverhalen. En ze geeft allerlei tips om een prikkelende menukaart te maken. De menukaart moet in haar ogen een culinaire gerechtenparade en lekker verteerbaar leesvoer zijn. Ook geeft ze suggesties voor de wijnkaart. Na het lezen van dit boek, zal de lezer voortaan elke menukaart met een andere blik bekijken.

Titel: Wat maak je me nu?! | Auteur: Bianca Roemaat | ISBN: 9789492723376 | Prijs: € 21,50 

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *