Coquilles in Piri-piri Saus

5 december 2016

Samenstelling: Coquilles-in-Piri-piri-Saus-150x150

  • 1000 gram Coquilles
  • 60 gram Bistro Kruidenolie Knoflook-Peper (07043K)
  • 300 gram Piri-piri Saus (08135K)
  • 400 gram Wokgroente
  • 1 bosje Bieslook
  • Ovenbakje

Bereiding:

  • Marineer de Coquilles met de Bistro Kruidenolie.
  • Giet de Piri-piri Saus in het ovenbakje.
  • Blancheer de wokgroente en spoel af met koud stromend water.
  • Leg vervolgens de wokgroente op de Piri-piri Saus.
  • Leg als laatste de gemarineerde Coquilles in het ovenbakje.
  • Garneer tot slot met fijngesneden bieslook.

Consument:

  • Gaar het geheel in een voorverwarmde oven op 180°C gedurende 5 à 6 minuten.

Dit recept is afkomstig van Epos.

Altijd op de hoogte blijven?