De kracht van beeld - ‘Gebruik geen tl-licht’

uit pauline's keuken

Door de populariteit van sociale media is iedere ondernemer één klik verwijderd van zijn doelgroep. Drie versondernemers, een foodblogger en een culinair fotograaf vertellen hoe je met de juiste beelden de aandacht grijpt van de vluchtige consument. “Goed beeld triggert mensen om langs te komen,” zegt Angelique Hendriks v...
Dossiers
Lees ook
Vis - Gaël Orieux

Vis - Gaël Orieux

In het persbericht werd gesproken over ‘Hét culinaire naslagwerk voor vis en zeevruchten’ en daar zou de uitgever best eens gelijk in kunnen hebben. Vis is een prachtig en heel uitgebreid boek over vis en zeevruchten. Het boek verscheen in 2016 in het Frans en nu is er dan de Nederlandse versie.

Aansprakelijkheid

Aansprakelijkheid

In deze coronatijd komt de inbreng van de onderneming in een BV weer ter sprake om zo het risico van aansprakelijkheid in privé uit te sluiten. Zijn daarmee alle risico’s afgedekt?

VNV wil de band met haar leden verder verstevigen

VNV wil de band met haar leden verder verstevigen

Nu de coronastorm enigszins is gaan liggen, smeedt het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Visspecialisten (VNV) plannen om de band met de leden verder te verstevigen. De brancheorganisatie ontwikkelde in de afgelopen maanden diverse initiatieven om het contact met de leden te intensiveren.