Epos

Epos-Screenshot

 

Epos lanceert tijdens de Visbeurs drie nieuwe curry's. Ook toont het bedrijf de nieuwe lijn Sensations.

 
Lees ook
Smedes inspireert met streetfood

Smedes inspireert met streetfood

Smedes Fine Food is een bekende op de visbeurs. Ook nu is Smedes weer hoofdsponsor. Uiteraard zouden we bijna zeggen. Kees van ’t Klooster: “Ons bedrijf was al bij het opzetten van de eerste visbeurs in Nederland en is al meer dan 47 jaar actief betrokken bij de visbeurs.”

Visbeurs 2019

Visbeurs 2019

De Spakenburgse Visbeurs in Jachthaven Nieuwboer is het tweejaarlijkse feest voor de visbranche. "Het is vis wat de pot schaft vandaag", aldus voorzitter Ruud van Diermen van de Spakenburgse Vishandels Vereniging, die de beurs in de oneven jaren organiseert. Het thema van 2019 is Ready for the future!

Pasta pesto met scholfilet en gamba’s

Pasta pesto met scholfilet en gamba’s

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor Pasta pesto met scholfilet en gamba’s.