Epos

Epos-Screenshot

 

Epos lanceert tijdens de Visbeurs drie nieuwe curry's. Ook toont het bedrijf de nieuwe lijn Sensations.

 
Lees ook
Brussel staat drie dagen in het teken van vis

Brussel staat drie dagen in het teken van vis

De Seafood Expo Global is de grootste visbeurs ter wereld met 1.940 exposanten uit 78 landen en bezoekers uit 140 landen. Dit jaar presenteren zeventien Nederlandse bedrijven zich in het Holland Paviljoen. Seafood Expo Global vindt plaats van dinsdag 7 tot en met donderdag 9 mei in Expo Brussel. Het Holland Paviljoen wordt ieder jaar georganiseerd door...

Visbeurs staat in het teken van de toekomst

Visbeurs staat in het teken van de toekomst

De veertiende editie van de Visbeurs vindt plaats op maandag 7 oktober. Het thema is ‘Ready for The Future’. Tijdens de editie van 2019 worden ook de provinciewinnaars van de Nationale Haringtest 2019 bekend gemaakt. De verkoop van standruimte is inmiddels gestart en verloopt voorspoedig. De vorige editie, in 2017, trok maar liefst 5000 bezoekers, vrijwel...

Tongfilet met Groentespaghetti

Tongfilet met Groentespaghetti

Samenstelling: 1000 gram Tongfilet 80 gram Meesterlijke Kruidenolie Dalí Groen (07950) 80-100 gram Bistro Kruidenolie Valencia (07240) 1000 gram Groentespaghetti courgette geel en groen, bietjes en wortel Bereiding: Marineer de groentespaghetti met de Meesterlijke Kruidenolie Dalí Groen en grill deze op 250°C. Koel de groente daarna terug. Rol de...