Hans Fentsahm is vakman in hart en nieren

Vishandel Fentsahm_Foto: Koos 6

Hans en Mireille Fentsahm runnen het bedrijf als echte twee-eenheid (foto: Koos Groenewold). Unieke producten, in combinatie met passie en vakkennis. Dat is volgens Hans Fentsahm de basis voor zijn bestaan als vishandelaar. Voor hem is het echt een roeping en niet zomaar een baan. Beschrijf je Fentsahm als vishandelaar, dan doe je hem in alle opzi...
Lees ook
‘Spannend om recept voor kookboek te bereiden’

‘Spannend om recept voor kookboek te bereiden’

nze Noordzee heeft volop lekkere vis te bieden. Stichting Noordzeevis uit Scheveningen bracht daarom een kookboek uit: ‘Noordzeevis uit Scheveningen; Verse vangst voor een nieuwe generatie’. Studenten van onder andere SVO vakopleiding food bedachten recepten voor het kookboek, dat jongeren kennis laat maken met bekende en minder bekende vissen uit de...

Marco Buter drukker ondanks coronacrisis

Marco Buter drukker ondanks coronacrisis

Onze oosterburen hebben er een mooie uitdrukking voor: ‘In der Beschränkung zeigt sich der Meister’. Wat dat betreft, bevindt Marco Buter ‘van’ Urk zich in een mooie traditie. Hij ziet zichzelf als specialist in haring, gebakken en verse vis. Iets anders erbij gaan doen, zou afbreuk doen aan de kwaliteit, dus waarom zou je?

Eerste vaatje Hollandse Nieuwe voor zorgpersoneel

Eerste vaatje Hollandse Nieuwe voor zorgpersoneel

De traditionele veiling van het eerste vaatje Hollandse Nieuwe stond gepland voor donderdag 11 juni, maar dit event kan vanwege het coronavirus niet doorgaan. Daarom komt het Nederlands Visbureau met een alternatief. De eerste haringen gaan naar het zorgpersoneel.