‘Ik wil de wereld een stukje mooier maken’

Verstegen Michel Driessen_foto Naomi Heidinga

Foto: Naomi Heidinga Het zijn uitdagende tijden, vindt Michel Driessen, CEO bij Verstegen Spices & Sauces. De markt verschuift, het klimaat verandert, en wereldwijd wordt de politiek onstabieler. Driessen wil Verstegen niet alleen zo goed mogelijk door deze tijd heen loodsen, maar er ook een ander bedrijf van maken. “Een organisatie die ...
Lees ook
Duurzaamheid

Duurzaamheid

John Elkington is al 25 jaar de bedenker van de drie P’s: People, Planet, Profit. In de Harvard Business Review schrijft hij thans bedenkingen te hebben over dit duurzaamheidsconcept.

Verstegen inspireert visdetaillisten - Wereldse smaakmakers voor vis

Verstegen inspireert visdetaillisten - Wereldse smaakmakers voor vis

Voor visspecialisten heeft smaakmaker Verstegen Spices & Sauces uit Rotterdam een groot scala aan producten om vis nog smakelijker te maken. Met name de productlijn World Grill is een aanrader, vertelt smaakspecialist Peter Dumont van Verstegen. Je kunt met deze producten op oliebasis à la minute elke gewenste smaak toevoegen aan je vis.

Villa Ockenburgh ontvangt oorkonde van Stichting Noordzeevis uit Scheveningen

Villa Ockenburgh ontvangt oorkonde van Stichting Noordzeevis uit Scheveningen

Villa Ockenburgh ontving donderdag 9 juli de oorkonde van Stichting Noordzeevis uit Scheveningen. De stichting reikte deze oorkonde uit omdat in het restaurant met passie pure streekproducten uit eigen zee worden aangeboden.