Indiase viscurry met couscous

15 maart 2023 Epos

Epos inspireert de visspecialist met verassende recepten, zoals dit recept voor Indiase viscurry met couscous.

Ingrediënten

  • 150 gr Epos maaltijdsaus Indiase stijl (1002512)
  • 300 gr kant en klare Indiase couscous (Bieze)
  • 150 gr victoriabaarsfilet (of andere stevige witvis)
  • 75 gr zoete aardappel
  • 75 gr sperziebonen
  • 50 gr bimi
  • bosui

Bereiding

Snijd blokjes zoete aardappel en kook die samen met de sperziebonen en bimi in 4 à 5 min. beetgaar. Meng vervolgens met de helft van de Epos maaltijdsaus Indiase stijl. Gaar de victoriabaarsfilet in de oven 10 à 12 min. (eventueel met peper en zout). Plaats de Indiase couscous in een ovenschaaltje en verdeel er de zoete aardappel en sperziebonen over. Voeg als laatste de victoriabaarsfilet toe en schep hier de overgebleven maaltijdsaus over. Garneer met fijn gesneden bosui.

epos_logo

Altijd op de hoogte blijven?