Pulled Zalmburger

Epos Pulled Zalmburger

Epos inspireert de visspecialist met verassende recepten, zoals dit recept voor een pulled zalmburger.

Ingrediënten

• 2 luxe hamburger broodjes
• 2 mootjes gestoomde zalmfilet à 100 gr
• 20 gr La Fish Canadian smoke style marinade (1007206)
• 75 gr verse rode kool
• 75 gr julienne wortel
• 200 gr Bieze Deli saladedressing
tartaar (2005810)
• bosui

Bereiden

Marineer de gestoomde zalmfilet mootjes met La Fish Canadian smoke style marinade. Verwarm dit 2 minuten in de oven op circa 1800C. Laat afkoelen. Meng de Bieze Deli salade dressing tartaar met de rode kool en julienne wortel. Snijd de broodjes open en verdeel hier de rode kool en wortel op. Pluk de gestoomde zalmfilet en verdeel ook dit over de broodjes. Garneer af met wat fijn gesneden bosui.

epos_logo

Recept van Epos

Dossiers
Lees ook
Een feestelijk jaar!

Een feestelijk jaar!

De Vereniging Nederlandse Visspecialisten bestaat dit jaar 40 jaar. Een heuglijk feit, waar we dan ook best trots op zijn. En om dat niet ongemerkt voorbij te laten gaan, hebben wij dit jaar meerdere feestelijkheden op de agenda staan.

Proeven en ontmoeten tijdens het eerste Epos Vers Festival

Proeven en ontmoeten tijdens het eerste Epos Vers Festival

Het eerste Epos Vers! Festival vond plaats op zondag 18 september en werd bezocht door ruim 1200 gasten. Tijdens het nieuwe event voor de ambachtelijke sector stond proeven, ontmoeten en genieten centraal.

Aangenaam - Jimmy de Leeuw

Aangenaam - Jimmy de Leeuw

Tijdens de coronalockdowns schreef chefkok Jimmy de Leeuw samen met zijn vrouw en schoonzus Aangenaam, een basiskookboek met een beetje extra. Naast recepten biedt het boek informatie over materiaal en keukentechnieken en biedt een kijkje in de professionele keuken.