Smedes Fine Food - VIP 2018

Smedes Fine Food

Erik Verbeek van Smedes Fine Food vertelt over de verschillende workshops van de kookstudio De Smaaksmederij, die nu ook op locatie worden gegeven. En over de hulp die Smedes Fine Food biedt bij de inrichting van de vitrine.

Lees ook
Epos - VIP 2018

Epos - VIP 2018

Epos, smaakmakers voor de versspecialist, geeft bezoekers van VIP 2018 een sneak preview van de zeewiertapenade. Daarnaast toont Epos allerlei tapenades en pesto's, waaronder de nieuwe Bistro Kruidenoliën: Dille-Dragon, Smokey Bastard en Venkel-Tijm. [object type="youtube" id="L3qkMDp7i4U"]

Vismagazine doet verslag van het VIP-event 2018

Vismagazine doet verslag van het VIP-event 2018

Vismagazine doet verslag van de vierde editie van het Vers Inspiratie Platform in Expo Houten met het VIP-journaal. Petra Hermans en Bart Veenstra trekken samen met cameraman Koos Groenewold langs standhouders en evenementen tijdens de beurs, zoals de haringsnij keuringen, de presentatie van de Nieuwe Nationale Haringtest en de workshop van Loek Peters....

Start Vers Inspiratie Platform

Start Vers Inspiratie Platform

De vierde editie van het Vers Inspiratie Platform gaat vandaag (19 maart) om 15.00 van start. Deze eerste dag is interessant voor de visbranche want dan is het Vispiratie! Vismagazine is natuurlijk aanwezig op de beurs. U vindt ons naast het speciale Vispiratieplein, in stand 41. Vispiratie Op het vispiratieplein is vandaag van alles te beleven voor...