Sushi, kreeft en kibbeling bij Poisson & Cuisine

Poisson et Cuisine_foto Henk Riswick_1

Karin en Mark Kern: hij de groothandel, zij de winkel en het restaurant (foto: Henk Riswick). Karin en Mark Kern zijn de eigenaren van Poisson & Cuisine uit Stellendam. Elf jaar geleden startten ze aan de haven, vlakbij de afslag, met hun visgroothandel en winkel annex restaurant. De afgelopen jaren groeide hun bedrijf als kool. In januari 202...
Lees ook
Kompaan presenteert kreeftenbier

Kompaan presenteert kreeftenbier

Brouwerij Kompaan komt met een wel heel bijzonder bier: in samenwerking met United Fish Auctions presenteert de Haagse bierbrouwer heus kreeftenbier. Het idee is gebaseerd op kreeftenbier dat gedronken wordt in de Amerikaanse staat Maine. Voor het speciale bier zijn eind juli in Zeeland de laatste kreeften van het seizoen gevangen door de bierbrouwers...

Gebruikte, origineel gereviseerde machines op Empack

Gebruikte, origineel gereviseerde machines op Empack

Als producent van producent van verse vis en visproducten heb je bij MULTIVAC de keuze uit de allernieuwste verpakkings- of verwerkingsmachines en uit gebruikte machines met originele onderdelen. Snelle levering voor een kleiner budget én toch verantwoord verpakken. Met dezelfde kwaliteit en service die hoort bij een nieuwe machine. Het is ook...

‘Ontwikkel je eigen smaak’

‘Ontwikkel je eigen smaak’

Een standaard viswinkel bestaat niet meer. Tenminste, qua uiterlijk. Hoge kwaliteit, hygiëne, specialiteiten en beleving zijn de nieuwe standaards. Daarin kunnen zowel de winkelbouwers en -inrichters als de visspecialisten zich uitleven.