Verstegen Spices & Sauces - VIP 2018

Verstegen

Jos Hutten van Verstegen Spices & Sauces toont tijdens VIP 2018 de bbq-worstjes. Deze zijn allergeen vrij en bevatten geen fosfaat. Hiermee springt Verstegen in op de consumententrends gemak en gezondheid.

Lees ook
Bezorging wint van zelf koken

Bezorging wint van zelf koken

Jongere generaties kiezen in vergelijking met twee jaar geleden steeds vaker voor een bezorgmaaltijd als ze geen zin hebben om te koken. Ze grijpen daarmee steeds vaker naar de ultra-gemaksoplossing. Dat blijkt uit de FSIN FoodShopper Monitor 2021, ‘Hoe de crisis consumentengedrag verandert’, die medio november verschijnt.

BBQ Feast on Fire

BBQ Feast on Fire

Barbecuen tijdens de feestdagen, dat zouden meer mensen moeten doen, dacht Jord Althuizen. “Life is a party! Ja, ook in uitdagende tijden halen we alles uit het leven wat erin zit, maar pas als ’t sist, rookt en grilt is het natuurlijk echt feest. En met Smokey Goodness BBQ Feast on Fire stook je het feestje echt op!” Aldus het persbericht.

Verstegen wint Business and Biodiversity award

Verstegen wint Business and Biodiversity award

Verstegen Spices & Sauces won op 3 november de Business and Biodiversity Award. De prijs werd toegekend door de vakjury van de European Business Award voor Environment, een initiatief van de Europese Commissie.