VNV wil de band met haar leden verder verstevigen

Vereniging van Nederlandse Visspecialisten

Foto: Vereniging van Nederlandse Visspecialisten

Nu de coronastorm enigszins is gaan liggen, smeedt het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Visspecialisten (VNV) plannen om de band met de leden verder te verstevigen. De brancheorganisatie ontwikkelde in de afgelopen maanden diverse initiatieven om het contact met de leden te intensiveren.

Vanaf het moment dat de restricties rondom samenkomsten verder zijn afgeschaald, gaat VNV drie tot vier keer per jaar ledenbijeenkomsten in het land organiseren. Doel van deze bijeenkomsten is om leden te informeren, te inspireren, te ontmoeten en in gesprek te gaan over actuele thema’s in de sector.

VNV behartigt de belangen van de visdetailhandel in Nederland, maar kan dit alleen op een goede manier doen als het bestuur wordt gevoed met input van actieve ondernemers. In samenwerking met supporters van onze vereniging wordt voor iedere bijeenkomst een interessant programma samengesteld. Zodra de data voor deze bijeenkomsten zijn vastgesteld informeren wij jullie via de website ‘Mijn Visstartpunt’ en social media.

Ledencommunicatie

Wellicht heb je in de afgelopen maanden gemerkt dat de ledencommunicatie vanuit VNV iets minder frequent heeft plaatsgevonden dan je van ons gewend was. Dit had enerzijds te maken met alle tijd die werd opgeslokt door de coronacrisis en anderzijds met de ‘ontkoppeling’ van het Versplatform, dat vorig jaar besloot een deel van de bedrijfsactiviteiten af te stoten.

Nu het secretariaat, de administratie en alles rond de promotiepakketten succesvol zijn belegd bij andere partijen, is het hoog tijd ook de ledencommunicatie weer op niveau te brengen. Het bestuur is verheugd te melden dat KNS vanaf 1 juli aanstaande een groot deel van de ledencommunicatie voor VNV gaat verzorgen. Leuke tips voor de redactie kun je sturen naar redactie@visspecialisten.nl.

Werkgroep missie en visie

Naast de ledenbijeenkomsten gaat VNV ook bijeenkomsten organiseren voor een werkgroep met visspecialisten om een missie en visie voor onze sector voor de komende jaren te definiëren. In deze werkgroep brengen we visspecialisten met verschillende achtergronden, leeftijden en geslachten samen om te bespreken hoe we met elkaar denken dat onze sector zich zal ontwikkelen.

Lijkt het je leuk om deel te nemen, heb je voldoende tijd om hier één keer per kwartaal bij aanwezig te zijn en denk je een bijdrage te kunnen leveren in het belang van onze sector? Meld je dan aan bij directeur Karel van den Heuvel via directeur@visspecialisten.nl. Uiteraard kun je via hem ook meer informatie opvragen over de plannen en ambities van deze werkgroep.

VNV logo

Vereniging van Nederlandse Visspecialisten (VNV)
Secretariaat: Fokkerstraat 2,
3833 LD LEUSDEN
Telefoon: (033) - 495 30 96
Fax: (033) 494 74 27
e-mail: info@visspecialisten.nl
Meer informatie:
www.visspecialisten.nl
www.verrasjesmaakmetvis.nl
www.versplatform.com

Dossiers
Lees ook
VNV trakteert zorgpersoneel door het hele land op Hollandse Nieuwe

VNV trakteert zorgpersoneel door het hele land op Hollandse Nieuwe

In plaats van de traditionele veiling deelde het Nederlands Visbureau Hollandse Nieuwe uit in enkele grote ziekenhuizen. Een mooie geste, vond de Vereniging van Nederlandse Visspecialisten (VNV). Daarom vroegen zij de twaalf provinciewinnaars van de Nationale Haringtest 2019 om namens VNV bij een lokale zorginstelling een grote schaal Hollandse Nieuwe...

Normaal

Normaal

Ik weet niet hoe het u vergaat, maar ik ben het soms zo zat. Dat iedereen de afgelopen twaalf weken maar deed alsof we zoveel tijd over hebben. Tijd om op te ruimen, om nieuwe dingen te leren en om alle achterstallige klussen aan huis en tuin te doen. Terwijl ik net zo druk als anders was en ik om me heen ook vooral mensen zag die het juist drukker...

‘Bij SVO kom ik visgekken tegen’

‘Bij SVO kom ik visgekken tegen’

Als driejarige wilde Frans Bekema (37) al visboer worden. Die droom maakte hij waar. Momenteel runt hij de visafdeling van Jumbo Kooistra in Bolsward. In februari rondde hij cum laude de mbo-opleiding Visspecialist van SVO vakopleiding food af.