Creëer een heerlijk vismandje met de DEGENS Romige kaas/gratin saus

Solina Degens

Met de Degens Romige kaas/gratin saus maakt u in een handomdraai uw kant-en-klaar vismandje. Deze volle, mooi romige saus is gemaakt van 100% verse smeltkaas. Een smakelijke toevoeging die bovendien zorgt voor een aantrekkelijke presentatie.

Kies de juiste marinade om vismandje een persoonlijke toets te geven.

Te veel keuze? Wij helpen u graag!

Kiest u voor een glans marinade op oliebasis, dan adviseren wij smaakcombinaties van zalm met Dille Mosterd en kabeljauw met Citroen Rozemarijn.

Gebruikt u liever een droge marinade, geen probleem want met onze Dry Glazes Mosterd Dille of Groene Kruiden tovert u automatisch glans op uw vis zonder olie.

Iets anders? Probeert u dan de Curry Kokos Pasanda op waterbasis. Hiermee creëert u een klassiek Indiaas gerecht, vol van smaak!

Meer weten? Klik hieronder op onze recepten:

Uw vismandje verder verrijken?

Dat gaat heel gemakkelijk met onze voorgekookte krielaardappeltjes van Degens’ zustermerk Rejo als basis voor uw vismandje. Met de Spirelli Maison of Curry maakt u zonder te koken een vis pasta maaltijd!

Meer weten over deze producten, klik hieronder:

Klik hier voor ons vertegenwoordigers team in Nederland, zij komen u graag een monster brengen:

Meer weten of een demo inplannen, bel met onze customer service 010-462 66 00.

sales@degens.eu

Lees ook
Herkomstaanduiding,  cao, hygiënecode en meer

Herkomstaanduiding, cao, hygiënecode en meer

Wat speelt er bij de Vereniging van Nederlandse Visspecialisten (VNV)? In deze bijdrage lees je meer over de laatste stand van zaken met betrekking tot de nieuwe hygiënecode, herkomstaanduiding, de cao-onderhandelingen, het commerciële netwerk en het Project Functiewaarderingen.

Versoepelingen coronamaatregelen op 5 juni

Versoepelingen coronamaatregelen op 5 juni

De regering heeft besloten om op 5 juni de coronamaatregelen te versoepelen. Stap 3 van het openingsplan gaat in. Onder andere musea, theaters en bibliotheken mogen weer open. Wat verandert er voor de bakker, slager, slijter en visspecialist?

BBQ en haring

BBQ en haring

Het zomernummer van magazine Visculinair verschijnt 1 juni. Vorige zomer was iedereen aan huis gekluisterd en werd de BBQ dé uitlaatklep om er een smakelijke tijd van de maken. Dit zomernummer biedt daarom visrecepten voor de grill. Ook haring mag niet ontbreken, noch de vissen van de maand juli en augustus. Reden om ook zeeduivel en tong op het menu...