Creëer een heerlijk vismandje met de DEGENS Romige kaas/gratin saus

Solina Degens

Met de Degens Romige kaas/gratin saus maakt u in een handomdraai uw kant-en-klaar vismandje. Deze volle, mooi romige saus is gemaakt van 100% verse smeltkaas. Een smakelijke toevoeging die bovendien zorgt voor een aantrekkelijke presentatie.

Kies de juiste marinade om vismandje een persoonlijke toets te geven.

Te veel keuze? Wij helpen u graag!

Kiest u voor een glans marinade op oliebasis, dan adviseren wij smaakcombinaties van zalm met Dille Mosterd en kabeljauw met Citroen Rozemarijn.

Gebruikt u liever een droge marinade, geen probleem want met onze Dry Glazes Mosterd Dille of Groene Kruiden tovert u automatisch glans op uw vis zonder olie.

Iets anders? Probeert u dan de Curry Kokos Pasanda op waterbasis. Hiermee creëert u een klassiek Indiaas gerecht, vol van smaak!

Meer weten? Klik hieronder op onze recepten:

Uw vismandje verder verrijken?

Dat gaat heel gemakkelijk met onze voorgekookte krielaardappeltjes van Degens’ zustermerk Rejo als basis voor uw vismandje. Met de Spirelli Maison of Curry maakt u zonder te koken een vis pasta maaltijd!

Meer weten over deze producten, klik hieronder:

Klik hier voor ons vertegenwoordigers team in Nederland, zij komen u graag een monster brengen:

Meer weten of een demo inplannen, bel met onze customer service 010-462 66 00.

sales@degens.eu

Lees ook
The Seafood Shop wint zaak tegen gemeente Amsterdam

The Seafood Shop wint zaak tegen gemeente Amsterdam

In 2017 opende de familie De Visscher The Seafood Shop aan de Leidsestraat in Amsterdam. Al snel raakte de winkel verwikkeld in een juridisch conflict met de gemeente Amsterdam over de directe consumptie van bijvoorbeeld een broodje haring in de winkel. Na 2,5 jaar procederen stelt de Raad van State The Seafood Shop in het gelijk. Toch moet de familie...

Alea Publishers lanceert vacaturesite Foodbanen.nu

Alea Publishers lanceert vacaturesite Foodbanen.nu

Alea Publishers, uitgever van vakbladen zoals EVMI en Bakkers in Bedrijf, lanceert op 19 oktober Foodbanen.nu. Door de samenwerking met een aantal andere uitgevers groeit deze nieuwe vacaturewebsite voor de Agro, Food & Drinks-branches binnen een paar weken naar een bereik van meer dan 300.000 professionals.

‘Oud en jong herontdekt de versspecialist’

‘Oud en jong herontdekt de versspecialist’

Gerechten vormen een steeds groter deel van de verkoop. Dat biedt visspecialisten de kans om meer dan ooit met hun eigen stijl en smaak extra markt te veroveren. Ondersteuning daarbij van leveranciers is altijd welkom en inspirerend. Vandaag het vijfde en laatste deel van deze rondvraag rondom het thema smaakmakers met Ru-vis en Yama.