Emondt Cool Desk Support

Emondt cool desk

Het Coronavirus heeft een grote impact op de gehele maatschappij en vraagt ook zakelijk een grote mate van flexibiliteit van ons allen om de processen doorgang te laten vinden. Het uitvoeren van service en onderhoud is daar ook een grote belangrijke schakel in. De servicemonteurs van de koeltechnische bedrijven zijn nu toegevoegd aan lijst van cruciale beroepen!

Emondt wil de kans op onderlinge besmetting uiteraard zoveel mogelijk beperken en heeft hiervoor speciaal Emondt Cool Desk Support ingericht. Hiermee kunt u op afstand begeleid worden in het diagnosticeren van de storing en eventueel kan op afstand uw storing al verholpen worden.

De voordelen voor u zijn:

  • Extra snelle service
  • Lagere kosten en minder monteur bezoek
  • Vaak alleen monteur bezoek indien er onderdelen defect zijn
  • Minder kans op besmetting en overdracht

Voor vragen kunt u contact opnemen met Emondt KMI ServiceNet (tel. 053-2204444). Wij helpen u graag verder om uw installaties draaiende te houden. 

In het geval van een afspraak voor service en onderhoud op locatie zullen wij voorafgaand aan de afspraak contact met u opnemen om elkaar ervan te verzekeren dat betrokken personen geen klachten hebben, zoals hoesten, niezen en/of koorts.

De richtlijnen van het RIVM volgen wij continu en aanvullende maatregelen zullen direct worden genomen indien dit nodig blijkt. De gezondheid van u en onze medewerkers staat centraal.

Onze medewerkers werken zoveel als mogelijk op afstand, maar zijn zeker indien gewenst ook gewoon beschikbaar voor een bezoek. Onze dienstverlening blijft daarmee op het niveau dat u van ons gewend bent.

Lees ook
Retailsector blij met Steunakkoord 2.0 vastgoed

Retailsector blij met Steunakkoord 2.0 vastgoed

De retail- en de vastgoedsector komen na na weken van onderhandelingen met het Steunakkoord 2.0. Dit akkoord geeft vooral de retailers handvatten om tot afspraken met verhuurders te komen. De Retailsector is zeer tevreden met de afspraken. Dat meldt Detailhandel Nederland op de website.

3 tips voor visspecialisten tijdens de coronacrisis

3 tips voor visspecialisten tijdens de coronacrisis

Nederland is in de ban van de coronacrisis. De visdetailhandel wordt ook geraakt. Zeker de bedrijven die frequent leveren aan de horeca en bedrijven die afhankelijk zijn van toeristen of dagjesmensen hebben last van alle maatregelen. Gelukkig zien we in deze tijd ook veel mooie nieuwe initiatieven ontstaan in de sector. Initiatieven waar meer visspecialisten...

Gastvrij Rotterdam verplaatst naar 2021

Gastvrij Rotterdam verplaatst naar 2021

Vanwege de verspreiding van het coronavirus en bijbehorende maatregelen heeft de organisatie van Gastvrij Rotterdam besloten om de achtste editie van de vakbeurs te verplaatsen naar 2021. De vakbeurs stond gepland van 21 t/m 23 september 2020 en vindt nu plaats van 20 t/m 22 september 2021 in Rotterdam Ahoy.