Emondt Cool Desk Support

Emondt cool desk

Het Coronavirus heeft een grote impact op de gehele maatschappij en vraagt ook zakelijk een grote mate van flexibiliteit van ons allen om de processen doorgang te laten vinden. Het uitvoeren van service en onderhoud is daar ook een grote belangrijke schakel in. De servicemonteurs van de koeltechnische bedrijven zijn nu toegevoegd aan lijst van cruciale beroepen!

Emondt wil de kans op onderlinge besmetting uiteraard zoveel mogelijk beperken en heeft hiervoor speciaal Emondt Cool Desk Support ingericht. Hiermee kunt u op afstand begeleid worden in het diagnosticeren van de storing en eventueel kan op afstand uw storing al verholpen worden.

De voordelen voor u zijn:

  • Extra snelle service
  • Lagere kosten en minder monteur bezoek
  • Vaak alleen monteur bezoek indien er onderdelen defect zijn
  • Minder kans op besmetting en overdracht

Voor vragen kunt u contact opnemen met Emondt KMI ServiceNet (tel. 053-2204444). Wij helpen u graag verder om uw installaties draaiende te houden. 

In het geval van een afspraak voor service en onderhoud op locatie zullen wij voorafgaand aan de afspraak contact met u opnemen om elkaar ervan te verzekeren dat betrokken personen geen klachten hebben, zoals hoesten, niezen en/of koorts.

De richtlijnen van het RIVM volgen wij continu en aanvullende maatregelen zullen direct worden genomen indien dit nodig blijkt. De gezondheid van u en onze medewerkers staat centraal.

Onze medewerkers werken zoveel als mogelijk op afstand, maar zijn zeker indien gewenst ook gewoon beschikbaar voor een bezoek. Onze dienstverlening blijft daarmee op het niveau dat u van ons gewend bent.

Lees ook
Wat betekenen de versoepelingen van de coronamaatregelen in de winkel

Wat betekenen de versoepelingen van de coronamaatregelen in de winkel

Vandaag, 25 februari, gaan de eerder aangekondigde versoepeling van de coronamaatregelen in. Wat betekent dit in de winkel van de bakker, slager, visspecialist en slijter?

Versoepeling coronamaatregelen – horeca blijft gesloten

Versoepeling coronamaatregelen – horeca blijft gesloten

Afgelopen vrijdag 14 januari vond er weer een persconferentie plaats over de stand van zaken rondom het coronavirus. Het kabinet versoepelde een aantal coronamaatregelen. Onder andere het onderwijs en de niet-essentiële winkels mogen weer open. De horeca en de culturele sector blijven voorlopig gesloten.

Nederland gaat opnieuw in lockdown - levensmiddelenwinkels blijven open

Nederland gaat opnieuw in lockdown - levensmiddelenwinkels blijven open

Zaterdagavond scherpte de regering opnieuw de coronamaatregelen aan. Sinds zondag 19 december is Nederland evenals vorig jaar in lockdown. De lockdown duurt in elk geval tot 14 januari. Essentiële winkels, waaronder de bakker, slager, visspecialist en slijter, blijven open.