Gebruikte, origineel gereviseerde machines op Empack

Multivac Empack_vismagazine 30-8-2021

Als producent van producent van verse vis en visproducten heb je bij MULTIVAC de keuze uit de allernieuwste verpakkings- of verwerkingsmachines en uit gebruikte machines met originele onderdelen. Snelle levering voor een kleiner budget én toch verantwoord verpakken. Met dezelfde kwaliteit en service die hoort bij een nieuwe machine.

Het is ook mogelijk om plasticbesparend te verpakken op bestaande machines. Een reeks projecten waarmee tot wel 80% foliebesparing is gerealiseerd is succesvol afgerond.

Als extra service bieden wij ook huurmogelijkheden. Wij kunnen snel schakelen om de productiecapaciteit te verhogen. Bovendien kun je bij ons terecht voor een grote variëteit aan verpakkingsmaterialen, waaronder ook plasticbesparende concepten. Zo heb je een totaaloplossing uit één hand!

Het thema van MULTIVAC op de Empack beurs te Den Bosch op 8 en 9 september a.s. is: PLASTICBESPAREND VERPAKKEN OP GEREVISEERDE ÉN SPLINTERNIEUWE MACHINES.

Op de beurs staat de nieuwste traysealer uit de X-line serie, maar ook een machine uit het assortiment origineel gereviseerde, gebruikte MULTIVAC verpakkingsmachines. Want ook hergebruik van machines draagt bij aan besparing op grondstoffen.

Bezoek ons!

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook
Wat zijn de wettelijke eisen bij aanschaf en onderhoud apparatuur?

Wat zijn de wettelijke eisen bij aanschaf en onderhoud apparatuur?

Tegenwoordig is het verstandig om bij de aanschaf van een nieuw apparaat in je bedrijf ook goed te kijken naar verplichte regelgeving. Waar moet je op letten met betrekking tot een CE-markering, verplicht onderhoud en de Arbowet?

Vissorteerrobot scheelt 'handjes'

Vissorteerrobot scheelt 'handjes'

Viscoöperatie Urk (VCU) zocht de afgelopen jaren naar een slimme robotica oplossing waarmee platvis gesorteerd kan worden op gewicht, afmeting en soort. Het idee was de robot zowel op het land als aan boord van een viskotter in te zetten.

Feestelijke opening pand MULTIVAC na makeover

Feestelijke opening pand MULTIVAC na makeover

Samen met medewerkers, de hoofdaannemer, architect, relaties, klanten en andere betrokkenen opende Tim Hage, directeur MULTIVAC Nederland, vrijdag 2 december 2022 het compleet verbouwde pand in Woerden.