GREENFORCE introduceert Easy Mix - visvervanger in poedervorm

Greenforce_easymix

Met de oceaan, en haar bewoners, als belangrijke bondgenoot in de strijd tegen de opwarming van de aarde zijn er steeds meer consumenten die kiezen voor een plantaardige variant van vis. De voedselpioniers van GREENFORCE introduceren de nieuwste innovatie: vis in poedervorm. Een Easy Mix voor plantaardige viskoekjes, gemaakt van erwteneiwit. Deze visvervanger zorgt voor bijna 75% minder uitstoot, is goed voor de oceaan en heeft de onmiskenbare smaak van vis.

De formule is simpel: voeg enkel water toe aan het poeder, laat de mix 30 minuten rusten in de koelkast en vorm daarna de viskoekjes. Deze visvervanger in poedervorm kun je gemakkelijk naar eigen smaak kruiden. Daarnaast gaat de Easy Mix voedselverspilling tegen omdat het makkelijk in porties te bereiden is en je de zakjes ongekoeld kunt bewaren. De producten van GREENFORCE bieden hierdoor een uiterst duurzaam en lang houdbaar, maar vooral haast niet te onderscheiden, alternatief. 

De visvervanger van GREENFORCE is verkrijgbaar in een consumentenverpakking van 150 gram (goed voor 6 viskoekjes) en op verzoek ook in grootverpakking. De producten zijn gemakkelijk te bestellen via de webshop.

De voordelen van de GREENFORCE visvervanger op een rijtje

  • Vegan én rijk aan eiwitten
  • Vrij van gluten, conserveringsmiddelen, soja, kunstmatige kleurstoffen en aroma’s, smaakversterkers, lactose, en zoetstoffen.
  • Lang houdbaar
  • Ongekoeld te bewaren
  • Duurzame en hersluitbare verpakking
  • Precieze hoeveelheid zelf te bepalen
  • Lokaal geproduceerd
  • Klimaatneutrale verzending
  • Licht in gewicht
Lees ook
Radicaal anders

Radicaal anders

Grote namen als Bill Gates steken er geld in en mogelijk ligt het straks ook op uw bord: een volledig plantaardige hamburger. Men kreeg patent op een techniek voor het gebruik van de ijzerhoudende stof ‘haem’ in de ham­burgers

Schouten Europe: vraag naar plantaardige visvangers neemt toe

Schouten Europe: vraag naar plantaardige visvangers neemt toe

Schouten Europe ziet de vraag naar plantaardige alternatieve visvervangers toe nemen. Dit komt volgens het Brabantse familiebedrijf door de sterk gestegen gasolieprijs, als gevolg van de oorlog in Oekraïne. “Veel schepen varen niet uit en de prijzen van vis stijgen hard.”

DP&S is in elk opzicht 'futureproof'

DP&S is in elk opzicht 'futureproof'

Dutch Protein & Services (DP&S) is helemaal klaar voor de duurzame markt van de toekomst. Het Nederlandse familiebedrijf is al meer dan 50 jaar een vertrouwde waarde in de voedingsmiddelenindustrie, als leverancier van totaaloplossingen op basis van functionele ingrediënten.