Grensverleggend lekker!

Fisherman's choice_VIS 8-2019

Onze nieuwe tempuragarnalen, garnalen bitterballen en shrimpcones liggen in het schap! Drie nieuwe producten om je assortiment te upgraden.

  • De nieuwe groene-, rode- en gele garnalen­bitterballen zijn attractief en overheerlijk.

  • De shrimpcone oogt als een overheerlijk ijsje met een krokant filodeeg-jasje. Zowel gefrituurd of uit de oven smaken ze uniek.

  • De tempuragarnalen smaken fantastisch. Zo hoort tempura echt te smaken en klanten ­proeven dat!

  • Alle producten zijn eerder dit jaar uitgebreid getest en zeer goed ontvangen. Vanzelfsprekend is alles ASC-gecertificeerd.

We zijn gespecialiseerd en marktleider in garnalen­snacks. Daarnaast hebben we een uitgebreid ­assortiment verschillende garnalen, coquilles, krab, ­rivierkreeft en sardines voor zowel de foodservice ­als de retail.
Download de brochure via www.fishermanschoice.nl.

fisherman's choice_logo

Adres:
Willemstraat 8-10-12,
2514 HM Den Haag
Tel.: 070 - 36 24 780
fishermanschoice.nl

Fisherman's choice 2_VIS 8-2019

Lees ook
Unilever streeft naar duurzame garnalenvangst

Unilever streeft naar duurzame garnalenvangst

De kroepoek van Unilever-merk Conimex wordt gemaakt van garnalen gevangen door kleinschalige vissers in de Javazee. Unilever besloot samen met partner Intersnack om concrete stappen te zetten om deze garnalenvangst te verduurzamen. "Het doel is om binnen 3 jaar alle garnalen voor Conimex-kroepoek 100% traceerbaar en duurzaam te vangen". De kroepoek...

Toename aanbod gecertificeerde vis in supermarkt

Toename aanbod gecertificeerde vis in supermarkt

Het aanbod van gecertificeerde vis in de Nederlandse supermarkten is wederom toegenomen. In de categorieën vers, diepvries en conserven draagt bijna driekwart (74 procent) van de visproducten het MSC- of ASC-keurmerk voor duurzaam gevangen of verantwoord gekweekte vis. Vorig jaar was dat nog 70 procent. Dat blijkt uit de analyse ‘Stand in het schap’...

Garnalen rauw ingevroren aan boord

Garnalen rauw ingevroren aan boord

Nederlandse en Belgische garnalenvissers koken hun vangst aan boord. Dat is praktisch, want het kost minder ruimte en gewicht en de garnalen blijven lang goed. Levende garnalen kunnen wel in leven gehouden kunnen worden tot ze aan wal gebracht worden, maar dat vergt een zwembad gevuld met zeewater in het ruim. En dan nog is het vervoer riskant. De beroemde...