MULTIVAC is een van de "50 Duurzaamheid & Klimaatleiders"

Multivac_adv 14 december

Voor MULTIVAC is duurzaamheid een integraal onderdeel van de bedrijfsstrategie. Dat heeft geleid tot de benoeming tot een van de 50 modelbedrijven op het gebied van klimaatbescherming en energie-efficiëntie. In deze top 50 zijn ze de enige leverancier van verpakkingsoplossingen.

Al zo'n 60 jaar zorgen de verpakkingsoplossingen van MULTIVAC ervoor dat kwetsbare producten wereldwijd efficiënt kunnen worden verwerkt en hygiënisch, betrouwbaar en aantrekkelijk worden verpakt. Er wordt altijd bijzondere aandacht besteed aan een verpakkingsproces dat zowel grondstof besparend als productvriendelijk is, zodat de klant de juiste machinetechniek, geschikte verpakkingsmaterialen en een optimaal verpakkingsontwerp krijgt. Andere belangrijke aandachtspunten zijn de optimalisatie van de interne en logistieke processen van het bedrijf en de duurzame productie van verpakkingsmachines met een bijzonder lange levensduur.

Een van de belangrijkste doelstellingen op dit moment is de proactieve ondersteuning van klanten, zodat tegen 2025 ca. 40 procent van alle verpakkingen uit recycleerbare verpakkingsmaterialen kan worden gemaakt.

Lees verder

Lees ook
Pakket met plasticbesparende verpakkingen kado

Pakket met plasticbesparende verpakkingen kado

Iedereen moet plasticbesparende verpakkingsmaterialen inzetten. Voldoe je al aan de eisen? Wat moet je inzetten? Hoe kun je efficiënt schakelen? Als producent van visproducten zie je vaak door de bomen het bos niet meer. Om te helpen heeft MULTIVAC een pakket met inspirerende voorbeelden samengesteld.

Cornelis Vrolijk neemt Haasnoot Vis en Neptunus Seafood over

Cornelis Vrolijk neemt Haasnoot Vis en Neptunus Seafood over

Cornelis Vrolijk, visserijbedrijf uit IJmuiden neemt Haasnoot Vis BV en Neptunus Seafood BV over van Haasnoot Food Family BV. Haasnoot Vis BV handelt ook onder de naam Polaris. De bedrijven zijn gevestigd in Katwijk en Enschede.

‘Verder kijken is onderdeel van onze cultuur’

‘Verder kijken is onderdeel van onze cultuur’

Innovatie wordt nu nog sneller doorgevoerd dan voorheen. Nu zitten robotisering en digitaal samenwerken nieuwe stijl in een stroomversnelling. Het gaat om zowel productinnovaties als om het verbeteren van bestaande producten en diensten, zodat ze beter aansluiten bij de wensen van de klant. Vandaag het tweede deel van deze rondvraag met Boons Fis.