Schol-asperge rol met salsa di nocci, citroen en French Garlic Taste

Schol aspergerol Epos

Epos inspireert de visspecialist met verassende recepten, zoals dit recept voor een Schol-asperge rol met salsa di nocci, citroen en French Garlic Taste.

Benodigdheden:

  • 200 gram verse scholfilet
  • 25 gram Epos La Fish French garlic style marinade (1007202)
  • 20 gram Epos bistro salsa di noccisaus (1003880)
  • Groene asperges
  • 1 Citroen
  • 4 Cherrytomaten 

Bereiding:

Snijd de verse scholfilet in de lengte doormidden. Marineer de stukken scholfilet met de Epos La Fish French garlic style marinade en rol deze inclusief de Epos Bistro salsa di noccisaus en groene asperges op. Zet de stukken scholfilet indien nodig vast met een satéprikker. Garneer af met een gehalveerde cherrytomaat, citroen en eventueel wat verse peterselie.

Consument: 

Gaar de Schol-aspergerol in een voorverwarmde oven van 180C in circa 15 minuten.

Dit recept is afkomstig van Epos.

epos_logo

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook
Nieuwe Hygiënecode voor visdetailhandel

Nieuwe Hygiënecode voor visdetailhandel

Vanaf 15 mei 2023 geldt de nieuwe Hygiënecode voor de vis­detailhandel. Een Hygiënecode is een gids voor bedrijven die met voedsel omgaan. De nieuwe code is uitgewerkt en opgesteld door de VNV.

Mkb-ondernemers kunnen vanaf 21 maart TEK aanvragen

Mkb-ondernemers kunnen vanaf 21 maart TEK aanvragen

Op 21 maart vanaf 9:00 uur opent de regeling Tegemoetkoming Energiekosten energie-intensief mkb (TEK). Tot en met 2 oktober kunnen mkb-ondernemers deze subsidie aanvragen.

Indiase viscurry met couscous

Indiase viscurry met couscous

Epos inspireert de visspecialist met verassende recepten, zoals dit recept voor Indiase viscurry met couscous.