Schol-asperge rol met salsa di nocci, citroen en French Garlic Taste
Epos inspireert de visspecialist met verassende recepten, zoals dit recept voor een Schol-asperge rol met salsa di nocci, citroen en French Garlic Taste.
Benodigdheden:
- 200 gram verse scholfilet
- 25 gram Epos La Fish French garlic style marinade (1007202)
- 20 gram Epos bistro salsa di noccisaus (1003880)
- Groene asperges
- 1 Citroen
- 4 Cherrytomaten
Bereiding:
Snijd de verse scholfilet in de lengte doormidden. Marineer de stukken scholfilet met de Epos La Fish French garlic style marinade en rol deze inclusief de Epos Bistro salsa di noccisaus en groene asperges op. Zet de stukken scholfilet indien nodig vast met een satéprikker. Garneer af met een gehalveerde cherrytomaat, citroen en eventueel wat verse peterselie.
Consument:
Gaar de Schol-aspergerol in een voorverwarmde oven van 180C in circa 15 minuten.
Altijd op de hoogte blijven?
Dossiers
Meer over
Lees ook
Nieuwe Hygiënecode voor visdetailhandel
Vanaf 15 mei 2023 geldt de nieuwe Hygiënecode voor de visdetailhandel. Een Hygiënecode is een gids voor bedrijven die met voedsel omgaan. De nieuwe code is uitgewerkt en opgesteld door de VNV.
Mkb-ondernemers kunnen vanaf 21 maart TEK aanvragen
Op 21 maart vanaf 9:00 uur opent de regeling Tegemoetkoming Energiekosten energie-intensief mkb (TEK). Tot en met 2 oktober kunnen mkb-ondernemers deze subsidie aanvragen.
Indiase viscurry met couscous
Epos inspireert de visspecialist met verassende recepten, zoals dit recept voor Indiase viscurry met couscous.