Vergroot je kennis van verwerking en verpakking

Multivac Summit 2021_VIS

In maart start de Summit 2021 van MULTIVAC over alle aspecten van het verwerken en verpakken van levensmiddelen. De eerste twee virtuele events, van 8 t/m 11 maart 2021, gaan over "Duurzaamheid & Digitalisering" en "Oplossingen voor de vleesverwerkende industrie". Met live demonstraties, volop praktijkvoorbeelden en leermomenten. Mis het niet, geef je nu op!

Duurzaamheid & Digitalisering

De focus omvat de megatrends in de verpakkingssector en de duurzame verpakkingsoplossingen van MULTIVAC. Met een live demonstratie van het verpakken van voedsel in recyclebare kartonnen trays, en MultiFresh™ vacuüm skinverpakkingen (voorgesneden karton op basis van papiervezel) in het Training & Innovation Center. Daarnaast zijn er demonstraties van toepassingen met een aantrekkelijke maar ook plasticbesparende verpakkingspresentatie. Op de agenda staan ook de digitale producten en diensten van MULTIVAC, waaronder het nieuwe "myMULTIVAC" klantenportaal en de slimme diensten en live ondersteuning, die ervoor zorgen dat maximale productiviteit en een hoge mate van toegevoegde waarde worden bereikt.

Geef je nu op!

Lees ook
‘Verpakkingen moeten deugen’

‘Verpakkingen moeten deugen’

Vis verpakken is een must. Maar de grens aan materiaalverbruik is bereikt. Verpakkingsindustrie en vishandels zetten zich in om voorop te lopen met duurzame verpakkingen waarin de vis nog langer goed blijft. Vandaag het derde deel van deze rondvraag met Kees Veerman van Vishandel de Vakman.

Verpakkingsoplossingen vis in gemaksvoeding

Verpakkingsoplossingen vis in gemaksvoeding

Hoe kan de houdbaarheid van kwetsbare producten worden verlengd? Hoe kan het verbruik van verpakkingsmateriaal verminderd worden? Welke duurzame verpakkingsconcepten biedt MULTIVAC speciaal voor vis(producten) en gemaksvoeding? En hoe kunnen potten en cilindrische of gevormde flessen flexibel en efficiënt worden geëtiketteerd? Deze en andere vragen...

Internationale samenwerking helpt invoering Nutri-Score

Internationale samenwerking helpt invoering Nutri-Score

Een samenwerking tussen autoriteiten van Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Spanje en Zwitserland moet de uitrol van voedingslabel Nutri-Score in goede banen leiden. Er zijn een Stuurgroep en Wetenschappelijk comité opgericht.