Verpakkingsoplossingen vis in gemaksvoeding

MUNL_Summit_Banner_600x400_v1-2

Hoe kan de houdbaarheid van kwetsbare producten worden verlengd? Hoe kan het verbruik van verpakkingsmateriaal verminderd worden? Welke duurzame verpakkingsconcepten biedt MULTIVAC speciaal voor vis(producten) en gemaksvoeding? En hoe kunnen potten en cilindrische of gevormde flessen flexibel en efficiënt worden geëtiketteerd? Deze en andere vragen worden beantwoord in de tweede ronde van de MULTIVAC Summit 2021 met presentaties en live demonstraties.

Alle geïnteresseerde fabrikanten of verwerkers van verse levensmiddelen kunnen "virtueel" op 14  of 15 april deelnemen aan Engelstalige live sessies georganiseerd vanuit het nieuwe Application Center of het Training & Innovation Center in Wolfertschwenden. Alle aspecten van de huidige ontwikkelingen en toekomstige trends komen aan bod. Maar ook de toepassing van digitale oplossingen is een onderwerp in deze Summit. Kortom dit wil je niet missen.

Geef je nu op!

Lees ook
‘Verpakkingen moeten deugen’

‘Verpakkingen moeten deugen’

Vis verpakken is een must. Maar de grens aan materiaalverbruik is bereikt. Verpakkingsindustrie en vishandels zetten zich in om voorop te lopen met duurzame verpakkingen waarin de vis nog langer goed blijft. Vandaag het derde deel van deze rondvraag met Kees Veerman van Vishandel de Vakman.

Gratis webinar over herkomstaanduiding van vis

Gratis webinar over herkomstaanduiding van vis

De afgelopen maanden was er in de media veel aandacht voor het informeren van consumenten over de herkomst van vis. Daarom is er op 7 april een gratis webinar voor de visbranche over dit thema.

Visgilde verder als vereniging

Visgilde verder als vereniging

Na een paar roerige jaren, kijkt het Visgilde weer positief vooruit. De 19 zelfstandige viswinkeliers werken nu samen in een vereniging. Samen verder bouwen aan een sterk kwaliteitsmerk waar verse vis hoog in het vaandel staat en groeien naar meer slagkracht met 25 leden, is de ambitie volgens voorzitter Kees Sloot.