Bedrijfsinformatie

De kracht van gepersonaliseerde verpakkingen

De kracht van gepersonaliseerde verpakkingen

Ze hebben de mooiste winkel van Bergen op Zoom. Daar zijn Arie en Johanna Schot (eigenaren) en Vivian Joore (bedrijfsleider) van Visgilde De Zeeland van overtuigd. Dat hebben ze naar eigen zeggen te danken aan de sfeer in de winkel en de service en kwaliteit die ze bieden.

De innovatieve vriestechniek Acoustic Extra Freezing

De innovatieve vriestechniek Acoustic Extra Freezing

Acoustic Extra Freezing (AEF) is de eerste technologie die zich richt op het invriezen van voedingsmiddelen in plaats van op het produceren van kou. Deze innovatieve vriestechniek is gebaseerd op het produceren van akoestische golven die de groei van ijskristallen voorkomen. Diepvriesvoeding smaakt als vers. Iets wat tot voorheen als onmogelijk werd...

Verpakkingsoplossingen vis in gemaksvoeding

Verpakkingsoplossingen vis in gemaksvoeding

Hoe kan de houdbaarheid van kwetsbare producten worden verlengd? Hoe kan het verbruik van verpakkingsmateriaal verminderd worden? Welke duurzame verpakkingsconcepten biedt MULTIVAC speciaal voor vis(producten) en gemaksvoeding? En hoe kunnen potten en cilindrische of gevormde flessen flexibel en efficiënt worden geëtiketteerd? Deze en andere vragen...

Vergroot je kennis van verwerking en verpakking

Vergroot je kennis van verwerking en verpakking

In maart start de Summit 2021 van MULTIVAC over alle aspecten van het verwerken en verpakken van levensmiddelen. De eerste twee virtuele events, van 8 t/m 11 maart 2021, gaan over "Duurzaamheid & Digitalisering" en "Oplossingen voor de vleesverwerkende industrie".

Een kijkje in de keuken van Epos

Een kijkje in de keuken van Epos

Omdat de rayonmanagers van Epos zo weinig bij u op bezoek konden komen, draaien ze de rollen een beetje om. Ze bieden u een kijkje achter de schermen.

Op weg naar een plasticarme wereld

Op weg naar een plasticarme wereld

Als voorloper in de verpakkingsindustrie, is MULTIVAC al jaren bezig om haar klanten alternatieve plastic-besparende verpakkingsmogelijkheden aan te bieden. Er zijn genoeg mogelijkheden om te voldoen aan alle eisen op het gebied van plastic besparen en recyclen zonder te tornen aan de houdbaarheid van verse visproducten en nog steeds op te vallen in...

MULTIVAC is een van de "50 Duurzaamheid & Klimaatleiders"

MULTIVAC is een van de "50 Duurzaamheid & Klimaatleiders"

Voor MULTIVAC is duurzaamheid een integraal onderdeel van de bedrijfsstrategie. Dat heeft geleid tot de benoeming tot een van de 50 modelbedrijven op het gebied van klimaatbescherming en energie-efficiëntie. In deze top 50 zijn ze de enige leverancier van verpakkingsoplossingen.

Inspireer je klanten!

Inspireer je klanten!

“Dit jaar is het belangrijker dan ooit dat we de visspecialisten ondersteunen met feestelijke specialiteiten.” Dat zegt Pascalle Veerman, rayon-manager vis voor Epos. Ze heeft prachtige recepten uitgewerkt, met foto’s. Ook vertelt ze over de unieke Jebo feestsalades en heeft ze tips voor klantenbinding - zeker nu consumenten minder impulsaankopen kunnen...

Pakket met plasticbesparende verpakkingen kado

Pakket met plasticbesparende verpakkingen kado

Iedereen moet plasticbesparende verpakkingsmaterialen inzetten. Voldoe je al aan de eisen? Wat moet je inzetten? Hoe kun je efficiënt schakelen? Als producent van visproducten zie je vaak door de bomen het bos niet meer. Om te helpen heeft MULTIVAC een pakket met inspirerende voorbeelden samengesteld.

Creëer een heerlijk vismandje met de DEGENS Romige kaas/gratin saus

Creëer een heerlijk vismandje met de DEGENS Romige kaas/gratin saus

Met de Degens Romige kaas/gratin saus maakt u in een handomdraai uw kant-en-klaar vismandje. Deze volle, mooi romige saus is gemaakt van 100% verse smeltkaas. Een smakelijke toevoeging die bovendien zorgt voor een aantrekkelijke presentatie. Kies de juiste marinade om vismandje een persoonlijke toets te geven. Te veel keuze? Wij helpen u graag!...

Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€75,- ex BTW

Profiteer nu!
Vismagazine Nieuwsbrief

Ontvang elke week de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.

Inschrijven
Vismagazine 6 | juli/augustus 2021
Vismagazine 6 | juli/augustus 2021

De thema's van dit nummer van Vismagazine zijn mosselen en smaakmakers. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!

Bekijk de inhoud
Hygiënespecial 2021
Hygiënespecial 2021

De EVMI Hygiënespecial is weer uit, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Digitaal magazine
Digitaal magazine

Lees nu Vismagazine 7 online als digitaal magazine.

Lees verder
Viswijzer 2020
Viswijzer 2020

De Viswijzer biedt een handig overzicht van de leveranciers voor de sector.

Bekijk de inhoud

Video Vis

Evenementen

Gastvrij Rotterdam

20 september 2021 - 18:00

Lees meer

Skills The Finals

21 september 2021 - 21 september 2021

Lees meer

Training VITAL allergenen klassikaal

00:00

Lees meer