Bedrijfsinformatie

‘De smaak van Epos past bij mijn verse vis’

‘De smaak van Epos past bij mijn verse vis’

Michael Duijn van Vis op Zuid in Amsterdam verkoopt een scala aan verse, rauwe vissoorten. Tegelijk wil hij tegemoet komen aan klanten die voor gezond, vers én gemak kiezen. Basis voor een goede samenwerking met Epos.

MULTIVAC presenteert zijn nieuwe flowpacking-oplossing

MULTIVAC presenteert zijn nieuwe flowpacking-oplossing

MULTIVAC brengt een universele flowpacking-oplossing op de markt. De W 500 biedt een hoge mate van flexibiliteit voor het verpakken van een breed scala aan voedingsmiddelen, waaronder vis en visproducten.

DP&S is in elk opzicht 'futureproof'

DP&S is in elk opzicht 'futureproof'

Dutch Protein & Services (DP&S) is helemaal klaar voor de duurzame markt van de toekomst. Het Nederlandse familiebedrijf is al meer dan 50 jaar een vertrouwde waarde in de voedingsmiddelenindustrie, als leverancier van totaaloplossingen op basis van functionele ingrediënten.

Vis volautomatisch, flexibel en compact verpakken

Vis volautomatisch, flexibel en compact verpakken

aak kennis met de nieuwste telg van MULTIVAC: de compacte en volautomatische traysealer T 305. Deze traysealer is ontwikkeld om aantrekkelijke MAP- en vacuüm skinverpakkingen te produceren in kleine tot middelgrote batches voor de meest uiteenlopende toepassingen.

MULTIVAC scoort 2e plek in top 5 leveranciers

MULTIVAC scoort 2e plek in top 5 leveranciers

“Met welke bedrijven doet u het liefst zaken?” Dat is de basisvraag van het VMT’s Partner of Choice onderzoek, om voedingsmiddelentechnologen te helpen bij de keuze van een leverancier. MULTIVAC staat op de 2e plaats in de categorie Machines en Techniek!

Waarom is vissen goed voor je?

Waarom is vissen goed voor je?

Als professional in de visindustrie denk je mogelijk niet aan de gezondheidsvoordelen van je werk, maar toch zijn ze er wel degelijk. Vissen kan namelijk je fysieke welzijn verbeteren, maar het is ook nog eens een geweldige manier om je mentale gezondheid beter te maken. Dit is niet alleen bij visprofessionals het geval, ook hobbyisten zullen deze gezondheidsvoordelen...

Deze organisaties promoten wereldwijd duurzame visserij

Deze organisaties promoten wereldwijd duurzame visserij

Maar liefst 40 procent van 's werelds oceanen wordt zwaar getroffen door menselijke activiteiten, waaronder vervuiling, overbevissing en kustontwikkeling. Deze activiteiten kunnen leiden tot uitgeputte visserij en verlies van kusthabitats, wat een grote bedreiging vormt voor de mariene biodiversiteit en de voedselvoorziening van miljoenen mensen.

Slim wegen; bespaart arbeid, vermindert uw give-away en maakt weegdata vanuit de werkvloer inzichtelijk

Slim wegen; bespaart arbeid, vermindert uw give-away en maakt weegdata vanuit de werkvloer inzichtelijk

In een markt waar schaarste is aan personeel, vacatures onvervuld blijven en kosten enorm oplopen, is automatiseren en grip op uw processen belangrijk. Door gebruik te maken van slimme weegschalen en semi-geautomatiseerde weegmachines die aangesloten worden op uw netwerk kunt u veel besparen op arbeid en gewicht.

De drie beste duurzame vistrends van 2022

De drie beste duurzame vistrends van 2022

COVID-19 dwong bedrijven en overheden om de duurzaamheid en veerkracht van de wereldwijde toeleveringsketens voor zeevruchten te heroverwegen. Over de hele wereld speelt de visindustrie een cruciale rol bij het voeden van miljarden mensen.

Frituren kan steeds gezonder

Frituren kan steeds gezonder

Visverwerkers willen elke gram product uitnutten, aantrekkelijke producten maken en waarde toevoegen aan hun proces. Machines van Marel Prepared Foods kunnen hierin voorzien , vertellen Ger Stans en Maarten van der Steen.

Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€75,- ex BTW

Profiteer nu!
Vismagazine Nieuwsbrief

Ontvang elke week de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.

Inschrijven
Vismagazine 8 | november 2022
Vismagazine 8 | november 2022

Het thema van dit nummer van Vismagazine is kweekvis. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!

Bekijk de inhoud
Slimmer werken in Food
Slimmer werken in Food

De special Slimmer werken in Food is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder

Video Vis

Evenementen

BBB Maastricht 2022

10 oktober 2022 - 12 oktober 2022

Lees meer

Open dag SVO vakopleiding food oktober 2022

12 oktober 2022

Lees meer

Cursus allergenen management (regio Breda)

00:00

Lees meer