Bedrijfsinformatie

Tussenstand makeover pand MULTIVAC voor duurzame toekomst

Tussenstand makeover pand MULTIVAC voor duurzame toekomst

Klantcontact, productbeleving en modern werken staan centraal bij de metamorfose van het hoofdkantoor van MULTIVAC. De makeover van het bestaande pand bestaat uit een aantal belangrijke stappen, legt Tim Hage uit: “De showroom, waar we graag onze relaties ontvangen om hen onze vele (machine)mogelijkheden te laten zien, bleek in de praktijk te klein...

Foto maken van je gevangen vangst? Dat doe je zo!

Foto maken van je gevangen vangst? Dat doe je zo!

Als liefhebber van de vissport komt het natuurlijk regelmatig voor dat je een vangst vast wil leggen. Sterker nog, de meeste vissers maken standaard een foto van de vissen die ze vangen.

Bond Seafood levert eerste tray met CurvCode

Bond Seafood levert eerste tray met CurvCode

Nieuw ontworpen recyclebare visverpakkingen van Bond Seafood mét CurvCode liggen bij diverse supermarkten in de schappen. CurvCode is een Nederlandse innovatie voor het digitaal coderen van plastic. Het werkt als braille; hiermee kunnen afvalverwerkers plasticsoorten machinaal van elkaar scheiden.

De support van Smitto

De support van Smitto

Een unieke viskiosk die het straatbeeld weer tot leven brengt, en een dito viswinkel in een klein dorp waar iedereen op af komt. Frank Koelewijn en Rob en Sabrina Tieleman weten hun klanten te boeien. Het recept? Lef en creativiteit.

GREENFORCE introduceert Easy Mix - visvervanger in poedervorm

GREENFORCE introduceert Easy Mix - visvervanger in poedervorm

GREENFORCE komt met dé nieuwste innovatie op het gebied van plantaardige vis, een visvervanger in poedervorm. Voeg simpelweg alleen water toe en je hebt een basis waar je alle kanten mee op kunt. Steek jouw signature dish gemakkelijk in een plantaardig jasje!

Decemberaanbod gebruikte MULTIVAC-machines

Decemberaanbod gebruikte MULTIVAC-machines

Heeft u op zeer korte termijn een traysealer, dieptrekker of etiketteerder nodig? Geen tijd om maanden te wachten op levering? MULTIVAC kan snel schakelen en biedt naast splinternieuwe verpakkings- en verwerkingsmachines ook gebruikte machines uit voorraad te koop en te huur aan.

‘Combi tussen winkel, ondernemer & klant’

‘Combi tussen winkel, ondernemer & klant’

Steeds meer visspecialisten kiezen voor zelfservice. Hier presenteren ze onder meer maaltijdcomponenten en delicatessen. Om alles zoveel mogelijk voor het oog van de klant te bereiden, worden open keukens gerealiseerd en steamers aangeschaft. Hiermee wordt de klantbeleving verder vergroot. Om deze elementen succesvol toe te passen, is De juiste winkelrichting...

Honderd jaar AVO

Honderd jaar AVO

Honderd jaar AVO kruiden en specerijen in het Duitse Belm. Zo klein als het familiebedrijf begon, zo groot is het nu met 650 medewerkers en een reusachtig, nieuw, hypermodern logistiek centrum. Daarvan profiteren de klanten.

Gebakken vis blijft populair

Gebakken vis blijft populair

Arie en Klaas-Jan de Graaf, Lammert de Graaf, Henk Bos en Alex Ruizendaal: vier ambulante visverkopers met een gloednieuwe wagen voorzien van Smitto HR bakovens. “Je wilt gewoon de beste gebakken vis verkopen.”

The New Plant kiest voor MULTIVAC

The New Plant kiest voor MULTIVAC

Onlangs heeft The New Plant twee verpakkingslijnen, compleet met robots en een etiketteer- en markeringssysteem in gebruik genomen. De twee slimme dieptrekmachines van MULTIVAC zijn in staat om effectief te produceren.

Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€75,- ex BTW

Profiteer nu!
Vismagazine Nieuwsbrief

Ontvang elke week de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.

Inschrijven
Vismagazine 8 | november 2022
Vismagazine 8 | november 2022

Het thema van dit nummer van Vismagazine is kweekvis. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!

Bekijk de inhoud
Slimmer werken in Food
Slimmer werken in Food

De special Slimmer werken in Food is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder

Video Vis

Evenementen

BBB Maastricht 2022

10 oktober 2022 - 12 oktober 2022

Lees meer

Open dag SVO vakopleiding food oktober 2022

12 oktober 2022

Lees meer

Cursus allergenen management (regio Breda)

00:00

Lees meer