Bedrijfsinformatie
Honderd jaar AVO
Honderd jaar AVO kruiden en specerijen in het Duitse Belm. Zo klein als het familiebedrijf begon, zo groot is het nu met 650 medewerkers en een reusachtig, nieuw, hypermodern logistiek centrum. Daarvan profiteren de klanten.
Gebakken vis blijft populair
Arie en Klaas-Jan de Graaf, Lammert de Graaf, Henk Bos en Alex Ruizendaal: vier ambulante visverkopers met een gloednieuwe wagen voorzien van Smitto HR bakovens. “Je wilt gewoon de beste gebakken vis verkopen.”
The New Plant kiest voor MULTIVAC
Onlangs heeft The New Plant twee verpakkingslijnen, compleet met robots en een etiketteer- en markeringssysteem in gebruik genomen. De twee slimme dieptrekmachines van MULTIVAC zijn in staat om effectief te produceren.
Nieuw logo en website zorgen voor nieuw elan bij Diepvries Urk
Met een hypermoderne vriesinstallatie en slimme verpakkings- en bewerkingslijnen ontzorgt Diepvries Urk de klant. Of het nu om invriezen, verpakken of paneren gaat: het bedrijf kan alle wensen van de klant vervullen op het gebied van vis. Van garnalen tot de grootste zalmfilets: alles wordt bij Diepvries Urk klaargemaakt voor de verkoop. Hendrik van...
Gebruikte, origineel gereviseerde machines op Empack
Als producent van producent van verse vis en visproducten heb je bij MULTIVAC de keuze uit de allernieuwste verpakkings- of verwerkingsmachines en uit gebruikte machines met originele onderdelen. Snelle levering voor een kleiner budget én toch verantwoord verpakken. Met dezelfde kwaliteit en service die hoort bij een nieuwe machine. Het is ook...
Chris de Graaf van C-Vis verkoopt steeds meer gemaksproducten
Chris de Graaf, eigenaar van C-Vis in Bunnik, krijgt regelmatig Pascalle Veerman, de rayonmanager van Epos, over de vloer. “Ik hoef maar te appen met een vraag. Er komen altijd mooie recepten en gerechten uit voort.”
Urker Vishandel G.Koffeman brengt Schotse zalm naar Nederland
Het pareltje onder de zalm, dat is de Wester Ross-zalm. Met een prachtige structuur, kleur en ongeëvenaarde smaak. Met dank aan de natuurlijke manier waarop de zalm wordt gekweekt. De vis krijgt de tijd om te groeien en wordt handmatig gevoerd met natuurlijke voeding. Urker Vishandel G.Koffeman is de enige leverancier in de Benelux.
Verantwoord verpakken op gebruikte of nieuwe machines
Besparing op de totale hoeveelheid verpakkingsmateriaal en streven naar volledige recyclebaarheid blijft een actueel thema tussen retailers en toeleveranciers. Vooral de reductie van plastic krijgt hierin veel aandacht.
Essentiële stappen voor representatieve monstername
Voedingsmiddelenproducenten dragen een grote verantwoordelijkheid als het gaat om voedselveiligheid. Betrouwbare monstername is hierin essentieel en kan ongewenste gevolgen van besmet voedsel voorkomen. Maar hoe garandeer je een representatief monster?
Visspecialiteitenzaak Van Oursouw verruilt zithoek voor luxe open keuken
Van kleine winkel tot topzaak. Frans en Colinda van Oursouw en zoon Bram hebben iets bijzonders neergezet. Hun visspecialiteitenzaak Van Oursouw in Tilburg straalt luxe uit en biedt een uitgebreid assortiment van verse Vis en traiteursproducten aan. De nieuwe, luxe open keuken in de winkel maakt het geheel compleet.
Superaanbieding
Vismagazine Nieuwsbrief
Ontvang elke week de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.
InschrijvenVismagazine 5 | mei 2022

Het thema van dit nummer van Vismagazine is Noordzeevis. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!
Bekijk de inhoudMachinebouwspecial 2022

De eerste Machinebouwspecial is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.
Lees verderVideo Vis