Bedrijfsinformatie

Jansen techniek heeft oplossingen in huis

Jansen techniek heeft oplossingen in huis

In de visverwerking valt nog een wereld te winnen als het om automatisering gaat. Strippen, schoonmaken, ontijsen, ontslijmen en fileren kan namelijk tegenwoordig ook aan machines overgelaten worden. Het Veluwse bedrijf Jansen Techniek heeft de oplossingen in huis.

Innoveren tijdens crisis: snel én smart verpakken!

Innoveren tijdens crisis: snel én smart verpakken!

Wij gebruiken de crisis om te innoveren. Juist nu. Nu is het voor u van belang om uw visproducten supersnel, betrouwbaar en smart te verpakken. Zodat ook ú de crisis overleefd. Met onze ultramoderne TX traysealer maken we dit mogelijk. Door onze smart innovaties op alle tools en de besturing van de machine, wordt de traysealer steeds efficiënter wat...

Lucas Kramer versterkt team Driessen Food

Lucas Kramer versterkt team Driessen Food

BEDRIJFSINFORMATIE - Op 17 augustus startte Lucas Kramer bij Driessen Food als verkoopadviseur vis. Hij zal samen met de visspecialisten de productgroep vis een flinke boost geven. Hierdoor is Driessen Food voorbereid op de toekomst als totaal versleverancier van vis, vlees, AGF en zuivel. Hierin staan ambacht, kwaliteit en het elkaar...

Verstegen inspireert visdetaillisten - Wereldse smaakmakers voor vis

Verstegen inspireert visdetaillisten - Wereldse smaakmakers voor vis

Voor visspecialisten heeft smaakmaker Verstegen Spices & Sauces uit Rotterdam een groot scala aan producten om vis nog smakelijker te maken. Met name de productlijn World Grill is een aanrader, vertelt smaakspecialist Peter Dumont van Verstegen. Je kunt met deze producten op oliebasis à la minute elke gewenste smaak toevoegen aan je vis.

Toekomstbestendig verpakken

Toekomstbestendig verpakken

Bent u producent en/of verwerker van verse vis? Innovaties op de verpakkings- en verwerkingstechnologie voor úw producten staan nog altijd hoog op onze agenda!

Jansen Techniek brengt visverwerking naar hoger niveau

Jansen Techniek brengt visverwerking naar hoger niveau

In de visverwerking staat automatisering nog in de kinderschoenen. Terwijl er een hoop te besparen valt met robots en machines. “We hebben 30% minder medewerkers nodig.”

Verse vissalades kunnen zo over de toonbank

Verse vissalades kunnen zo over de toonbank

Rayonmanager Pascalle Veerman is heel gelukkig met Epos’ samenwerking met het Belgische merk Jebo. “Ik weet zeker dat Nederlandse visspecialisten een boost kunnen geven aan hun verkoop met Jebo’s superieure verse vissalades.” Bart Favril van Jebo is het met haar eens.

Hygiënisch in-huis-wassen

Hygiënisch in-huis-wassen

Schoon textiel is van groot belang voor de algemene hygiëne in de foodsector. Daarom moet de was aan veel verschillende hygiëneregels voldoen. Waar moet je op letten bij hygiënisch wassen?

AVO helpt ‘t Vispleintje met kennis, producten en recepten

AVO helpt ‘t Vispleintje met kennis, producten en recepten

Bij ’t Vispleintje in Baarle Nassau voel je je gelijk welkom. Moeder en dochter Kim en Rian Michielsen runnen de zaak met hart en ziel en dat merk je. “We proberen veel recepten uit.”

MULTIVAC levert ook verpakkingsmaterialen voor vis

MULTIVAC levert ook verpakkingsmaterialen voor vis

Bent u verwerker van verse levensmiddelen, zoals vlees, vis, vleesvervangers, kant-en-klaarmaaltijden, gesneden AGF, zacht fruit, kaas, sauzen, kruiden, delicatessen, dan helpen wij u met de juiste keuze voor uw verpakkingsmaterialen. Alle verpakkingsmaterialen van MULTIVAC worden met de hoogste internationale standaarden voor contact met levensmiddelen...

Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€75,- ex BTW

Profiteer nu!
Vismagazine Nieuwsbrief

Ontvang elke week de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.

Inschrijven
Vismagazine 6 | juli/augustus 2021
Vismagazine 6 | juli/augustus 2021

De thema's van dit nummer van Vismagazine zijn mosselen en smaakmakers. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!

Bekijk de inhoud
Hygiënespecial 2021
Hygiënespecial 2021

De EVMI Hygiënespecial is weer uit, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Digitaal magazine
Digitaal magazine

Lees nu Vismagazine 7 online als digitaal magazine.

Lees verder
Viswijzer 2020
Viswijzer 2020

De Viswijzer biedt een handig overzicht van de leveranciers voor de sector.

Bekijk de inhoud

Video Vis

Evenementen

Gastvrij Rotterdam

20 september 2021 - 18:00

Lees meer

Skills The Finals

21 september 2021 - 21 september 2021

Lees meer

Training VITAL allergenen klassikaal

00:00

Lees meer