Bedrijfsinformatie

MULTIVAC is een van de "50 Duurzaamheid & Klimaatleiders"

MULTIVAC is een van de "50 Duurzaamheid & Klimaatleiders"

Voor MULTIVAC is duurzaamheid een integraal onderdeel van de bedrijfsstrategie. Dat heeft geleid tot de benoeming tot een van de 50 modelbedrijven op het gebied van klimaatbescherming en energie-efficiëntie. In deze top 50 zijn ze de enige leverancier van verpakkingsoplossingen.

Inspireer je klanten!

Inspireer je klanten!

“Dit jaar is het belangrijker dan ooit dat we de visspecialisten ondersteunen met feestelijke specialiteiten.” Dat zegt Pascalle Veerman, rayon-manager vis voor Epos. Ze heeft prachtige recepten uitgewerkt, met foto’s. Ook vertelt ze over de unieke Jebo feestsalades en heeft ze tips voor klantenbinding - zeker nu consumenten minder impulsaankopen kunnen...

Pakket met plasticbesparende verpakkingen kado

Pakket met plasticbesparende verpakkingen kado

Iedereen moet plasticbesparende verpakkingsmaterialen inzetten. Voldoe je al aan de eisen? Wat moet je inzetten? Hoe kun je efficiënt schakelen? Als producent van visproducten zie je vaak door de bomen het bos niet meer. Om te helpen heeft MULTIVAC een pakket met inspirerende voorbeelden samengesteld.

Creëer een heerlijk vismandje met de DEGENS Romige kaas/gratin saus

Creëer een heerlijk vismandje met de DEGENS Romige kaas/gratin saus

Met de Degens Romige kaas/gratin saus maakt u in een handomdraai uw kant-en-klaar vismandje. Deze volle, mooi romige saus is gemaakt van 100% verse smeltkaas. Een smakelijke toevoeging die bovendien zorgt voor een aantrekkelijke presentatie. Kies de juiste marinade om vismandje een persoonlijke toets te geven. Te veel keuze? Wij helpen u graag!...

Jansen techniek heeft oplossingen in huis

Jansen techniek heeft oplossingen in huis

In de visverwerking valt nog een wereld te winnen als het om automatisering gaat. Strippen, schoonmaken, ontijsen, ontslijmen en fileren kan namelijk tegenwoordig ook aan machines overgelaten worden. Het Veluwse bedrijf Jansen Techniek heeft de oplossingen in huis.

Innoveren tijdens crisis: snel én smart verpakken!

Innoveren tijdens crisis: snel én smart verpakken!

Wij gebruiken de crisis om te innoveren. Juist nu. Nu is het voor u van belang om uw visproducten supersnel, betrouwbaar en smart te verpakken. Zodat ook ú de crisis overleefd. Met onze ultramoderne TX traysealer maken we dit mogelijk. Door onze smart innovaties op alle tools en de besturing van de machine, wordt de traysealer steeds efficiënter wat...

Lucas Kramer versterkt team Driessen Food

Lucas Kramer versterkt team Driessen Food

BEDRIJFSINFORMATIE - Op 17 augustus startte Lucas Kramer bij Driessen Food als verkoopadviseur vis. Hij zal samen met de visspecialisten de productgroep vis een flinke boost geven. Hierdoor is Driessen Food voorbereid op de toekomst als totaal versleverancier van vis, vlees, AGF en zuivel. Hierin staan ambacht, kwaliteit en het elkaar...

Verstegen inspireert visdetaillisten - Wereldse smaakmakers voor vis

Verstegen inspireert visdetaillisten - Wereldse smaakmakers voor vis

Voor visspecialisten heeft smaakmaker Verstegen Spices & Sauces uit Rotterdam een groot scala aan producten om vis nog smakelijker te maken. Met name de productlijn World Grill is een aanrader, vertelt smaakspecialist Peter Dumont van Verstegen. Je kunt met deze producten op oliebasis à la minute elke gewenste smaak toevoegen aan je vis.

Toekomstbestendig verpakken

Toekomstbestendig verpakken

Bent u producent en/of verwerker van verse vis? Innovaties op de verpakkings- en verwerkingstechnologie voor úw producten staan nog altijd hoog op onze agenda!

Jansen Techniek brengt visverwerking naar hoger niveau

Jansen Techniek brengt visverwerking naar hoger niveau

In de visverwerking staat automatisering nog in de kinderschoenen. Terwijl er een hoop te besparen valt met robots en machines. “We hebben 30% minder medewerkers nodig.”

Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€75,- ex BTW

Profiteer nu!
Vismagazine Nieuwsbrief

Ontvang elke week de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.

Inschrijven
Vismagazine 5 | mei 2022
Vismagazine 5 | mei 2022

Het thema van dit nummer van Vismagazine is Noordzeevis. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!

Bekijk de inhoud
Machinebouwspecial 2022
Machinebouwspecial 2022

De eerste Machinebouwspecial is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder

Video Vis

Evenementen

Fish International 2022

4 september 2022 - 6 september 2022

Lees meer

Gastvrij Rottterdam 2022

19 september 2022 - 21 september 2022

Lees meer

Training VITAL allergenen klassikaal (regio Breda)

22 september 2022

Lees meer