Apparatuur

Uit dit dossier
Apparatuur gaat verder dan mensenhanden kunnen

Apparatuur gaat verder dan mensenhanden kunnen

Snel, veilig, betrouwbaar, hygiënisch en precies. Met minder mankracht kunnen werken, kosten besparen en eventuele financiële en menselijke risico’s voorkomen. Het zijn belangrijke thema’s in de visverwerkende industrie. Van vele kanten en op meerdere niveaus komt de industrie met antwoorden.

Wegen op volle zee

Wegen op volle zee

PENKO heeft in samenwerking met VCU TCD B.V. (Vissers Coöperatie Urk) een systeem ontwikkeld waarmee het mogelijk is om op volle zee exact te wegen. Het systeem bepaalt ondanks de continue bewegingen van het schip nauwkeurig het gewicht van de vis per krat.

Sponsor Emondt-KMI wil winkels inrichten volgens de 3E's

Sponsor Emondt-KMI wil winkels inrichten volgens de 3E's

Deze Visbeurs is Emondt-KMI een van de grotere sponsoren. We stelden vijf vragen aan algemeen directeur Frank Verkoelen en adviseur vis Ronald de Kleer.

Nieuwe HACCP-thermometer op de markt

Nieuwe HACCP-thermometer op de markt

Op de nieuwe HACCP-thermometer van Hygiënecode Online kan een foodspecialist zowel de temperatuur aflezen als deze koppelen aan de al bestaande systemen van Hygiënecode Online. Hiermee kan de foodspecialist dus metingen doen en registeren op het moment dat het uitkomt. Hygiëne Online levert modules waarmee HACCP-informatie online geregistreerd...

Nieuwe gasloze keuken Kaat Mossel

Nieuwe gasloze keuken Kaat Mossel

De Rotterdamse brasserie Kaat Mossel heeft een nieuwe gasloze keuken. Het restaurant stapt over op inductie. De nieuwe keuken van Qook! beschikt over de nieuwste snufjes en ontwikkelingen op het gebied van inductie, bakplaten, friteuses, koelingen en afzuigsystemen. Qbec instelleerde de nieuwe horecakeuken. Volgens eigenaar en chef-kok Ron...

Vismagazine 2 - Maart 2020
Vismagazine 2 - Maart 2020

Met onder andere: Palingonderzoek Aart van der Waal,  Alternatieven pulsvisserij en Verbouwing winkel Van der Schuit.

Bekijk de inhoud
Viswijzer 2019
Viswijzer 2019

De Viswijzer biedt een handig overzicht van de leveranciers voor de sector.

Bekijk de inhoud
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€75,- ex BTW

Profiteer nu!
Vismagazine Nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.

Inschrijven
Evenementen

Training VITAL risicobeoordeling allergenen Eindhoven Airport

2 april 2020

Lees meer

Cursus Kwaliteit in Bedrijf

7 mei 2020

Lees meer

Training VITAL risicobeoordeling allergenen Geertruidenberg

14 mei 2020

Lees meer