Apparatuur

Uit dit dossier
Sponsor Emondt-KMI wil winkels inrichten volgens de 3E's

Sponsor Emondt-KMI wil winkels inrichten volgens de 3E's

Deze Visbeurs is Emondt-KMI een van de grotere sponsoren. We stelden vijf vragen aan algemeen directeur Frank Verkoelen en adviseur vis Ronald de Kleer.

Energiezuinige visbakoven Soror

Energiezuinige visbakoven Soror

De Soror visbakoven van De Kuiper Horeca Bedrijfsapparatuur heeft een verbeterd rendement ten opzichte van voorgaande modellen. Standaard heeft de Soror hoogrendement-ketels, wat hem energiezuinig maakt. Hij kan zowel in winkels als in verkoopwagens geïnstalleerd worden. De apparatuur is voorzien van een groot bakoppervlak, een RVS bovenblad  en...

Nieuwe gasloze keuken Kaat Mossel

Nieuwe gasloze keuken Kaat Mossel

De Rotterdamse brasserie Kaat Mossel heeft een nieuwe gasloze keuken. Het restaurant stapt over op inductie. De nieuwe keuken van Qook! beschikt over de nieuwste snufjes en ontwikkelingen op het gebied van inductie, bakplaten, friteuses, koelingen en afzuigsystemen. Qbec instelleerde de nieuwe horecakeuken. Volgens eigenaar en chef-kok Ron...

Nieuwe HACCP-thermometer op de markt

Nieuwe HACCP-thermometer op de markt

Op de nieuwe HACCP-thermometer van Hygiënecode Online kan een foodspecialist zowel de temperatuur aflezen als deze koppelen aan de al bestaande systemen van Hygiënecode Online. Hiermee kan de foodspecialist dus metingen doen en registeren op het moment dat het uitkomt. Hygiëne Online levert modules waarmee HACCP-informatie online geregistreerd...

Vismagazine 8 -november 2019
Vismagazine 8 -november 2019

Met onder andere CEO Michiel Driessen van Verstegen, Visgilde Dieren, Vishandel J Plat en de Visbeurs 2019

Bekijk de inhoud
Viswijzer 2019
Viswijzer 2019

De Viswijzer biedt een handig overzicht van de leveranciers voor de sector.

Bekijk de inhoud
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€75,- ex BTW

Profiteer nu!
Vismagazine Nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.

Inschrijven
Evenementen

Training VITAL2 risicobeoordeling allergenen

19 november 2019 - 19 november 2019

Lees meer

Anufood China

20 november 2019 - 22 november 2019

Lees meer

Open avond SVO vakopleiding Food - Houten

27 november 2019

Lees meer