Apparatuur
Uit dit dossier
‘We moeten voor elkaar klaarstaan’
Frituren blijft gewild, maar ‘even in het vet gooien’ is niet meer van deze tijd. Mensen willen gezond en lekker eten, visspecialisten kunnen daar voor zorgen. Ze investeren in kennis, techniek, gezonde werkruimte, professionele HR- bakovens en goede producten. De neuzen staan allemaal dezelfde kant op.
Frituren kan gezond voor mens en bedrijf
Frituren blijft gewild, maar ‘even in het vet gooien’ is niet meer van deze tijd. Mensen willen gezond en lekker eten, visspecialisten kunnen daar voor zorgen. Ze investeren in kennis, techniek, gezonde werkruimte, professionele HR- bakovens en goede producten. De neuzen staan allemaal dezelfde kant op.
Automatisering op alle fronten
Automatiseren is meer dan nieuwe technieken inzetten. Het vergt andere manieren van denken en werken. Het is een doorlopend ontwikkelingsproces dat antwoorden geeft op strenge kwaliteitseisen, personeelstekorten en verduurzaming. Op elk moment van boot tot bord.
Bij Koops heeft iedereen z’n eigen verantwoordelijkheden
Acht familieleden werken efficiënt samen in het familiebedrijf Koops koeltechnisch buro Midden Nederland. “Onze gezamenlijke passie voor techniek maakt heel veel mogelijk.”
De Visjuwelier laat niets aan het toeval over
Dit is geen standaard viswinkel, dit is een juweeltje. Noëlle Bensi, afgestudeerd psychologe, moeder van twee kleine kinderen, zei haar uitstekende baan als case manager op en opende midden in coronatijd haar eigen viswinkel: De Visjuwelier in Capelle aan den IJssel.
Superaanbieding
Vismagazine Nieuwsbrief
Ontvang elke week de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.
InschrijvenVismagazine 9 | december 2022

Het thema van dit nummer van Vismagazine is digitalisering. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!
Bekijk de inhoudSlimmer werken in Food

De special Slimmer werken in Food is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.
Lees verderVideo Vis