Apparatuur

Uit dit dossier
Nieuwe HACCP-thermometer op de markt

Nieuwe HACCP-thermometer op de markt

Op de nieuwe HACCP-thermometer van Hygiënecode Online kan een foodspecialist zowel de temperatuur aflezen als deze koppelen aan de al bestaande systemen van Hygiënecode Online. Hiermee kan de foodspecialist dus metingen doen en registeren op het moment dat het uitkomt. Hygiëne Online levert modules waarmee HACCP-informatie online geregistreerd...

Nieuwe gasloze keuken Kaat Mossel

Nieuwe gasloze keuken Kaat Mossel

De Rotterdamse brasserie Kaat Mossel heeft een nieuwe gasloze keuken. Het restaurant stapt over op inductie. De nieuwe keuken van Qook! beschikt over de nieuwste snufjes en ontwikkelingen op het gebied van inductie, bakplaten, friteuses, koelingen en afzuigsystemen. Qbec instelleerde de nieuwe horecakeuken. Volgens eigenaar en chef-kok Ron...

Energiezuinige visbakoven Soror

Energiezuinige visbakoven Soror

De Soror visbakoven van De Kuiper Horeca Bedrijfsapparatuur heeft een verbeterd rendement ten opzichte van voorgaande modellen. Standaard heeft de Soror hoogrendement-ketels, wat hem energiezuinig maakt. Hij kan zowel in winkels als in verkoopwagens geïnstalleerd worden. De apparatuur is voorzien van een groot bakoppervlak, een RVS bovenblad  en...

Vismagazine 6 - augustus 2019
Viswijzer 2019
Gratis 2 nummers op proef

Bent u nog niet bekend met Vismagazine?
Vraag dan hier uw proefabonnement aan en ontvang 2 gratis proefnummers.

Aanvragen
Vismagazine Nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.

Inschrijven
Evenementen

Zevende editie Premier Nederlands Kampioenschap Oestersteken

16 september 2019

Lees meer

Gastvrij Rotterdam 2019

23 september 2019 - 25 september 2019

Lees meer

Vakbeurs Foodspecialiteiten

30 september 2019 - 1 oktober 2019

Lees meer