Apparatuur

Uit dit dossier
Nieuwe gasloze keuken Kaat Mossel

Nieuwe gasloze keuken Kaat Mossel

De Rotterdamse brasserie Kaat Mossel heeft een nieuwe gasloze keuken. Het restaurant stapt over op inductie. De nieuwe keuken van Qook! beschikt over de nieuwste snufjes en ontwikkelingen op het gebied van inductie, bakplaten, friteuses, koelingen en afzuigsystemen. Qbec instelleerde de nieuwe horecakeuken. Volgens eigenaar en chef-kok Ron...

Energiezuinige visbakoven Soror

De Soror visbakoven van De Kuiper Horeca Bedrijfsapparatuur heeft een verbeterd rendement ten opzichte van voorgaande modellen. Standaard heeft de Soror hoogrendement-ketels, wat hem energiezuinig maakt. Hij kan zowel in winkels als in verkoopwagens geïnstalleerd worden. De apparatuur is voorzien van een groot bakoppervlak, een RVS bovenblad  en geïntegreerde meterbalk. De onderbouw kan open of gesloten geleverd worden. De bakoven heeft een grote bakcapaciteit en is zeer gebruikersvriendelijk.

Vismagazine 1 | januari 2020
Vismagazine 1 | januari 2020

De thema's van dit nummer van Vismagazine zijn witvis en frituren.

Bekijk de inhoud
Verpakkingsspecial 2020
Verpakkingsspecial 2020

De EVMI Verpakkingsspecial is weer uit, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Digitaal magazine
Digitaal magazine

Lees nu Vismagazine 7 online als digitaal magazine.

Lees verder
Viswijzer 2020
Viswijzer 2020

De Viswijzer biedt een handig overzicht van de leveranciers voor de sector.

Bekijk de inhoud
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€75,- ex BTW

Profiteer nu!
Vismagazine Nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.

Inschrijven
Evenementen

Training VITAL allergenen web-based

18 maart 2021

Lees meer

Cursus allergenen management web-based

30 maart 2021

Lees meer

Training VITAL allergenen web-based

13 april 2021

Lees meer

Video Vis