Boeken

Uit dit dossier
Goed eten - Michiel Korthals

Goed eten - Michiel Korthals

Wat stoppen we precies in onze mond? En is het niet zo dat uitbuiting, extreem overgewicht, ondervoeding, honger en grote milieuschade enkele gevolgen zijn van onze wijze van consumeren? Dit zou toch anders moeten kunnen? In Goed eten, Filosofie van voeding en landbouw behandelt Michiel Korthals deze vragen.

Koning van de Yukon

Koning van de Yukon

Een adembenemende reis in het kielzog van de zalm. De zalm die onlosmakelijk is verbonden met de geschiedenis van Alaska. Lange tijd vervulde de vis een belangrijke rol in de economie alsook in de cultuur van het Hoge Noorden.

De lange weg naar huis

De lange weg naar huis

Al sinds Aristoteles wordt het ‘palingvraagstuk’, zoals het in de natuurwetenschap wordt genoemd, beschouwd als een onoplosbaar probleem. Geen mens heeft ooit twee palingen zien paren, niemand kan de vraag beantwoorden waarom elke paling in de Sargassozee wordt geboren en sterft.

Langs de afgrond - Ralph van Dam

Langs de afgrond - Ralph van Dam

'Als ondernemer kijk je altijd vooruit: ondernemen is focussen op kansen en mogelijkheden. Maar vergeet je rugdekking niet. Leer van dit ongelooflijk spannende verhaal waar elke ondernemer zich in zal herkennen. Ondernemen doe je nooit alleen...' Aldus Willem Overbosch (auteur en oprichter MKBServicedesk.nl) over dit boek van Ralph van Dam.

Kookbijbel - Niki Segniet

Kookbijbel - Niki Segniet

De titel doet anders vermoeden, maar de Kookbijbel heeft zeker iets te bieden voor de versspecialist. Met hoofdstukken over saus, bouillon, soep en stoof kunnen visspecialisten en slagers op verschillende manieren aan de slag. En bakkers kunnen uit de voeten met de hoofdstukken over brood, beslag, cake & koekjes, chocolade, suiker, custard en deeg.

Vismagazine 9 - december 2019
Vismagazine 9 - december 2019

Met onder andere Trends 2020, Jaarlijkse conferentie Visfederatie, VIS. Nootdorp en Gerina's Vishandel.

Bekijk de inhoud
Viswijzer 2019
Viswijzer 2019

De Viswijzer biedt een handig overzicht van de leveranciers voor de sector.

Bekijk de inhoud
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€75,- ex BTW

Profiteer nu!
Vismagazine Nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.

Inschrijven
Evenementen

Food Ingredients 2019

3 december 2019 - 5 december 2019

Lees meer

Training VITAL2 risicobeoordeling allergenen

09:00 - 17:00

Lees meer

Horecava 2020

13 januari 2020 - 16 januari 2020

Lees meer