Boeken

Uit dit dossier
Boekrecensie: De Ark van de Smaak

Boekrecensie: De Ark van de Smaak

“Het is een verzameling van zaken die waarde hebben.” Zo staat het in de inleiding. En zo voelt het ook. Van Boerentenen en Heilige boon (het boek begint met akkerbouw) tot Vlaardings ijzerkoekje en vergeten vleeswaren (ambachtelijke producten).

Sausbijbel van Julius Jaspers

Sausbijbel van Julius Jaspers

Met meer dan 250 recepten en handige tips laat Julius Jaspers in Sausbijbel aan de hand van heldere instructies en stap-voorstap-fotografie zien hoe je zelf de beste sauzen en smaakmakers maakt.

Ingelepeld

Ingelepeld

Tim Spector is professor genetische epidemiologie aan het King’s College in London. ‘Ingelepeld’ is zijn derde boek. Hierin trekt hij huidige voedingsrichtlijnen, -wetenschap en -advies in twijfel. Sterker nog: hij bekritiseert ook zijn eigen eerdere bevindingen als wetenschapper en auteur van vele papers.

Leidinggeven aan zelforganisatie. Een paradox?

Leidinggeven aan zelforganisatie. Een paradox?

Over zelforganisatie bestaan talloze modellen. Ze beschrijven hoe je meer eigenaarschap bij je werknemers  creëert en ervoor zorgt dat je team zelf bepaalt wat hun doelen zijn én hoe ze die willen behalen. Maar wat werkt in de praktijk nou echt? Hoe voorkom je de bekende valkuilen, zoals oeverloos overleggen, doelloos rondzwemmen of...

Eetbare natuur - Michiel Korthals

Eetbare natuur - Michiel Korthals

De Nederlandse landbouw- en voedingssector verkeert in zwaar water. Van alles is teveel: landbouwhuisdieren, chemie, vervuiling, uitputting en grootspraak (‘Nederland voedt de wereld!’). Er is ook te weinig: variatie van landschap, natuur en smaak.

Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€75,- ex BTW

Profiteer nu!
Vismagazine Nieuwsbrief

Ontvang elke week de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.

Inschrijven
Vismagazine 9 | december 2021
Vismagazine 9 | december 2021

Het thema van dit nummer van Vismagazine is trends. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!

Bekijk de inhoud
Verpakkingsspecial 2021
Verpakkingsspecial 2021

De EVMI Verpakkingsspecial is weer uit, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Digitaal magazine
Digitaal magazine

Lees nu Vismagazine 7 online als digitaal magazine.

Lees verder
Viswijzer 2020
Viswijzer 2020

De Viswijzer biedt een handig overzicht van de leveranciers voor de sector.

Bekijk de inhoud

Video Vis

Evenementen

Schelpdierconferentie 2022

17 maart 2021 - 18 maart 2021

Lees meer

HorecaEventt 2022

7 februari 2022 - 9 februari 2022

Lees meer

Horecabeurs Goes 2022

14 maart 2022 - 15 maart 2022

Lees meer