Corona
Uit dit dossier
Een visrestaurant starten in de coronacrisis
Midden in de coronacrisis een restaurant openen. Dat deden Gert-Jan Huuksloot, voormalig manager batterij recycle-bedrijf en Patrick Starrenburg van Hoeckse Vis en Zeebanket. Ondanks de lockdown is de onderneming succesvol Gert-Jan Huuksloot werkte bijna twintig jaar als manager bij een batterij recycle-bedrijf. Vlak voor corona besloot hij het roer...
Aantal viswinkelbedrijven licht gedaald tijdens coronaperiode
Het totaal aantal viswinkelbedrijven is tijdens de coronaperiode met 1,3 procent gedaald van 780 begin 2020 naar 770 begin 2022. De daling was volledig voor rekening van de allerkleinste viswinkels, de zogenaamde éénpitters, die bijna 16 procent in aantal terugliepen. Het aantal grotere viswinkels groeide dan wel stabiliseerde tijdens de coronaperiode.
Wat betekenen de versoepelingen van de coronamaatregelen in de winkel
Vandaag, 25 februari, gaan de eerder aangekondigde versoepeling van de coronamaatregelen in. Wat betekent dit in de winkel van de bakker, slager, visspecialist en slijter?
Kabinet kondigt ruime versoepelingen coronamaatregelen aan
Nederland gaat de komende tijd van het slot. In de persconferentie van 15 februari maakte minister Ernst Kuipers bekend dat de meeste coronaregels komen te vervallen in drie stappen.
Versoepeling coronamaatregelen – horeca blijft gesloten
Afgelopen vrijdag 14 januari vond er weer een persconferentie plaats over de stand van zaken rondom het coronavirus. Het kabinet versoepelde een aantal coronamaatregelen. Onder andere het onderwijs en de niet-essentiële winkels mogen weer open. De horeca en de culturele sector blijven voorlopig gesloten.
Superaanbieding
Vismagazine Nieuwsbrief
Ontvang elke week de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.
InschrijvenVismagazine 9 | december 2022

Het thema van dit nummer van Vismagazine is digitalisering. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!
Bekijk de inhoudSlimmer werken in Food

De special Slimmer werken in Food is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.
Lees verderVideo Vis