Evenementen
Uit dit dossier
Dutch Food Week opent met ‘Voorproeven op de Markt’ in ‘s-Hertogenbosch
Dutch Food Week opent dit jaar op vrijdagmiddag 7 oktober met ‘Voorproeven op de Markt’ in het centrum van ’s-Hertogenbosch. Boeren, tuinders, telers, vissers en agrifood-organisaties gaan daar het gesprek aan met het publiek om de verbinding tussen boer en burger te versterken. Diezelfde middag wordt Dutch Food Week formeel geopend met een bijeenkomst...
Proeven en ontmoeten tijdens het eerste Epos Vers Festival
Het eerste Epos Vers! Festival vond plaats op zondag 18 september en werd bezocht door ruim 1200 gasten. Tijdens het nieuwe event voor de ambachtelijke sector stond proeven, ontmoeten en genieten centraal.
Food Technology aftermovie: kijk terug op de eerste editie
3 maanden geleden vond de allereerste editie van Food Technology plaats. Organisatoren EVMI en Mikrocentrum kijken terug op een geslaagde beurs in de Brabanthallen. Samen met exposanten Bart Visser van Ecolab, Rob Habraken van Sanders Machinebouw B.V. en Harro de Jong van Hemmink B.V. blikken we in onze aftermovie terug op deze succesvolle editie.
Holland Fisheries Event op 7 en 8 oktober
Najaar 2022 vindt de twaalfde editie van het Holland Fisheries Event. Op 7 en 8 oktober komt de branche samen op Urk voor deze visserij- en maritieme beurs met een internationaal karakter.
Food Technology: eerste geslaagde editie van nieuw evenement voor de voedingsmiddelenindustrie
Op 13 en 14 april gingen de deuren open voor de eerste editie van Food Technology. Organisatoren Mikrocentrum en vakblad EVMI (Alea Publishers) kijken terug op een geslaagde eerste editie. De beursvloer was goed gevuld en het congres gedeelte werd druk bezocht. Leveranciers en vertegenwoordigers van de voedingsmiddelenindustrie legden nieuwe contacten...
Superaanbieding
Vismagazine Nieuwsbrief
Ontvang elke week de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.
InschrijvenVismagazine 9 | december 2022

Het thema van dit nummer van Vismagazine is digitalisering. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!
Bekijk de inhoudSlimmer werken in Food

De special Slimmer werken in Food is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.
Lees verderVideo Vis