Events

Uit dit dossier
Zeeuwse delegatie naar 29ste  “Fête du Hareng Roi” in Etalples, Frankrijk

Zeeuwse delegatie naar 29ste  “Fête du Hareng Roi” in Etalples, Frankrijk

Afgelopen weekend 12 en 13 november was de St. Zeeuwse klederdracht weer uitgenodigd voor de 29ste haringfeesten in het Noord Franse plaatsje Etaples. De folkloristische vereniging "Bons Z' Enfants d'Etaples" was het hele weekend weer actief. Er hing het hele weekend een ware geur van gegrilde vis in het plaatsje.

Visbeurs 2022: Uitreiking jubileumboek VNV aan MKB-voorman Jacco Vonhof

Visbeurs 2022: Uitreiking jubileumboek VNV aan MKB-voorman Jacco Vonhof

Tijdens de vijftiende editie van de Visbeurs in Spakenburg – op zich al een mooi lustrum – was er nog een jubileum te vieren. De Vereniging van Nederlandse Visspecialisten (VNV) bestaat in 2022 veertig jaar. Voor deze gelegenheid is het jubileumboek Vis/Visje verschenen.

Holland Fisheries Event in teken van innovatie

Holland Fisheries Event in teken van innovatie

Na een onderbreking van vier jaar bood het Holland Fisheries Event een podium voor netwerken en zakendoen. De visserij- en maritieme beurs in Urk stond in het teken van innovatie. Zo presenteerde VCU de in eigen huis ontwikkelde vis sorteer robot.

Dutch Food Week opent met ‘Voorproeven op de Markt’ in ‘s-Hertogenbosch

Dutch Food Week opent met ‘Voorproeven op de Markt’ in ‘s-Hertogenbosch

Dutch Food Week opent dit jaar op vrijdagmiddag 7 oktober met ‘Voorproeven op de Markt’ in het centrum van ’s-Hertogenbosch. Boeren, tuinders, telers, vissers en agrifood-organisaties gaan daar het gesprek aan met het publiek om de verbinding tussen boer en burger te versterken. Diezelfde middag wordt Dutch Food Week formeel geopend met een bijeenkomst...

Proeven en ontmoeten tijdens het eerste Epos Vers Festival

Proeven en ontmoeten tijdens het eerste Epos Vers Festival

Het eerste Epos Vers! Festival vond plaats op zondag 18 september en werd bezocht door ruim 1200 gasten. Tijdens het nieuwe event voor de ambachtelijke sector stond proeven, ontmoeten en genieten centraal.

Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€75,- ex BTW

Profiteer nu!
Vismagazine Nieuwsbrief

Ontvang elke week de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.

Inschrijven
Vismagazine 9 | december 2022
Vismagazine 9 | december 2022

Het thema van dit nummer van Vismagazine is digitalisering. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!

Bekijk de inhoud
Slimmer werken in Food
Slimmer werken in Food

De special Slimmer werken in Food is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder

Video Vis

Evenementen

Food Experience Day

10:00 - 14:00

Lees meer

Empack en Packaging Innovations 2023

5 april 2023 - 6 april 2023

Lees meer

Seafood Expo Global/Seafood Processing Global 2023

25 april 2023 - 27 april 2023

Lees meer