Handel

Uit dit dossier
Smaakmakers

Smaakmakers

Heerlijk woord vind ik dat: smaakmakers. Natuurlijk bedoelen we er in deze editie ingrediënten mee die vis nog lekkerder kunnen maken. Maar eerlijk gezegd zoeken we bij Vismagazine altijd naar smaakmakers.

Jonge Spakenburger kiest voor ambulante handel

Jonge Spakenburger kiest voor ambulante handel

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Dat geldt ook voor de jonge ambulante visverkoper Jeroen Blokhuis (22) uit Spakenburg. Net als zijn vader kwam hij in de visbranche terecht. Nu verkoopt hij vis vanuit een spiksplinternieuwe wagen op maar liefst vier verschillende standplaatsen in het land. “Als ondernemer kun je het op jouw manier doen.”

Oosterscheldevis bij Ambachtsheerlijkheid

Oosterscheldevis bij Ambachtsheerlijkheid

Ze vangen zelf een groot deel van hun vis, hebben een eigen rokerij en verkopen drie dagen per week hun vis vanuit een kleine winkel. Bij Ambachtsheerlijkheid in Yerseke hebben beide compagnons, zwagers Raymond de Kunder en Jaco Steketee, inmiddels een vaste klantenkring opgebouwd. Vooral hun Oosterscheldekreeft en -paling zijn gewild. Mosselen zijn...

Havenzicht houdt eigen haringtest

Havenzicht houdt eigen haringtest

Stevie Wijnings en Bram de Vos openden negen jaar geleden hun eerste viswinkel: Havenzicht in Etten-Leur. Inmiddels hebben ze drie winkels: twee in Etten-Leur en één in Breda. Haring staat bij al deze viszaken centraal. Dit jaar houden ze voor het tweede achtereenvolgende jaar een eigen haringtest onder hun klanten. Dat levert interessante informatie...

Herkomstaanduiding,  cao, hygiënecode en meer

Herkomstaanduiding, cao, hygiënecode en meer

Wat speelt er bij de Vereniging van Nederlandse Visspecialisten (VNV)? In deze bijdrage lees je meer over de laatste stand van zaken met betrekking tot de nieuwe hygiënecode, herkomstaanduiding, de cao-onderhandelingen, het commerciële netwerk en het Project Functiewaarderingen.

Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€75,- ex BTW

Profiteer nu!
Vismagazine Nieuwsbrief

Ontvang elke week de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.

Inschrijven
Vismagazine 6 | juli/augustus 2021
Vismagazine 6 | juli/augustus 2021

De thema's van dit nummer van Vismagazine zijn mosselen en smaakmakers. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!

Bekijk de inhoud
Hygiënespecial 2021
Hygiënespecial 2021

De EVMI Hygiënespecial is weer uit, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Digitaal magazine
Digitaal magazine

Lees nu Vismagazine 7 online als digitaal magazine.

Lees verder
Viswijzer 2020
Viswijzer 2020

De Viswijzer biedt een handig overzicht van de leveranciers voor de sector.

Bekijk de inhoud

Video Vis

Evenementen

Gastvrij Rotterdam

20 september 2021 - 18:00

Lees meer

Skills The Finals

21 september 2021 - 21 september 2021

Lees meer

Training VITAL allergenen klassikaal

00:00

Lees meer