Handel

Uit dit dossier
Spaanse week bij Schmidt Zeevis

Spaanse week bij Schmidt Zeevis

Schmidt Zeevis van 24 maart tot en met 2 april een Spaanse Week. Met onder andere topkok Alvaro Martinez en wijnexpert Juan Haro neemt de Rotterdamse vishandel alvast een voorproefje op de Spaanse zomer.

Jurgen van Bakel van groothandel Fish and More: ‘Zalm is in alle opzichten de hardloper in ons assortiment’

Jurgen van Bakel van groothandel Fish and More: ‘Zalm is in alle opzichten de hardloper in ons assortiment’

Jurgen van Bakel is eigenaar van Fish and More, een van de weinige visgroothandels gespecialiseerd in duurzame en biologische vis. “Ik vind het belangrijk dat we ook in de toekomst nog vis kunnen eten. Ik wil daarin geen concessies doen op het gebied van prijs en kwaliteit.”

Vishandel Van Wijk verhuist al na 9 maanden

Vishandel Van Wijk verhuist al na 9 maanden

Vishandel Van Wijk in Tilburg ging in februari 2022 van start. En nu al hebben Willem van Wijk en zijn vriendin Kim Venmans een heropening achter de rug. Ze zijn met hun team verhuisd naar een ruimer pand, waar het zelfbedieningsmeubel zorgt voor een aanzienlijke omzetstijging.

Gestage groei online verkoop bij verswinkel

Gestage groei online verkoop bij verswinkel

Bij versspecialisten heeft bestellen, zeker na corona, een impuls gekregen. De markt voor bezorging groeit, maar is nog altijd een relatief klein deel van de totale online omzet. En er zijn nog veel ondernemers zonder webshop.

Vishandel Volendam heropent in nieuw pand Heiloo

Vishandel Volendam heropent in nieuw pand Heiloo

Hij heeft de gunfactor. Dat zegt Bart Karregat niet zelf, maar de klanten van Vishandel Volendam in Heiloo vinden dat. Karregat heeft op een andere plek in het winkelcentrum, één pand verderop, een toekomstbestendige winkel geopend.

Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€75,- ex BTW

Profiteer nu!
Vismagazine Nieuwsbrief

Ontvang elke week de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.

Inschrijven
Vismagazine 2 | januari 2023
Vismagazine 2 | januari 2023

Het thema van dit nummer van Vismagazine is zalm. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!

Bekijk de inhoud
Slimmer werken in Food
Slimmer werken in Food

De special Slimmer werken in Food is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder

Video Vis

Evenementen

Empack en Packaging Innovations 2023

5 april 2023 - 6 april 2023

Lees meer

Food Technology 2023

12 april 2023 - 13 april 2023

Lees meer

Worksafe en Maintenance Gorinchem

16 april 2023 - 18 april 2023

Lees meer