Handel

Uit dit dossier
Seafood Kijkduin: De viswinkel van de toekomst

Seafood Kijkduin: De viswinkel van de toekomst

Seafood Kijkduin zit in een gloednieuw foodcourt, met verschillende versaanbieders bij elkaar. Het doet denken aan Spanje of Frankrijk. Jo, Astrid en Noah Hop runnen samen het familiebedrijf, de viswinkel van de toekomst.

Vis uit de automaat

Vis uit de automaat

Zelfbedieningsautomaten kenden we tot voor kort vooral als snoep- en frisdrankautomaat op OV-punten. Aangepaste automaten voorzien consumenten nu ook 24/7 van visproducten.

Ondernemen

Ondernemen

Ik vind het mooi om te zien op welke verschillende manieren ondernemers en medewerkers in de branche terechtkomen. Want als je daar goed naar kijkt, zie je steeds meer mogelijkheden om aan nieuwe medewerkers of aan eventuele kopers voor je bedrijf te komen.

Overstap naar eigen bedrijf is Jaap Koelewijn goed bevallen

Overstap naar eigen bedrijf is Jaap Koelewijn goed bevallen

Jaap Koelewijn is een tevreden mens én ondernemer. Hij vindt de huidige vier dagen, die hij als ambulant handelaar op standplaatsen te vinden is, helemaal prima. “Ik hoef niet per se rijk te worden. Het gaat erom dat ik mijn werk leuk vind en dat we er normaal van kunnen leven.”

Visspeciaalzaak De Branding floreert dankzij metamorfose

Visspeciaalzaak De Branding floreert dankzij metamorfose

Gebakken vis en kibbeling zijn verantwoordelijk voor 75 procent van de omzet van Visspeciaalzaak De Branding in Rijssen. “Wij zijn kabeljauw altijd trouw gebleven, ook in tijd van schaarste”, zegt ondernemer Pieter Mourits.

Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€75,- ex BTW

Profiteer nu!
Vismagazine Nieuwsbrief

Ontvang elke week de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.

Inschrijven
Vismagazine 8 | november 2022
Vismagazine 8 | november 2022

Het thema van dit nummer van Vismagazine is kweekvis. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!

Bekijk de inhoud
Slimmer werken in Food
Slimmer werken in Food

De special Slimmer werken in Food is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder

Video Vis

Evenementen

BBB Maastricht 2022

10 oktober 2022 - 12 oktober 2022

Lees meer

Open dag SVO vakopleiding food oktober 2022

12 oktober 2022

Lees meer

Cursus allergenen management (regio Breda)

00:00

Lees meer