Handel

Uit dit dossier
Een visrestaurant starten in de coronacrisis

Een visrestaurant starten in de coronacrisis

Midden in de coronacrisis een restaurant openen. Dat deden Gert-Jan Huuksloot, voormalig manager batterij recycle-bedrijf en Patrick Starrenburg van Hoeckse Vis en Zeebanket. Ondanks de lockdown is de onderneming succesvol Gert-Jan Huuksloot werkte bijna twintig jaar als manager bij een batterij recycle-bedrijf. Vlak voor corona besloot hij het roer...

Gastologie zorgt voor meer klantvriendelijkheid

Gastologie zorgt voor meer klantvriendelijkheid

Investeren in gastvrijheid loont. Vanuit die overtuiging traint gastvrijheidsdeskundige Jeannine Sok ondernemers en medewerkers in de horeca en in de retail. In haar recent verschenen boek ‘Hoe gastvrij ben jij?’ geeft ze tips geeft hoe je het gedrag van gasten en klanten op een positieve manier beïnvloedt.“Wees oprecht geïnteresseerd.”

VNV-directeur Janneke Keuning zet in op ledengroei

VNV-directeur Janneke Keuning zet in op ledengroei

Sinds 1 september 2021 is Janneke Keuning operationeel directeur van de VNV. Vanuit haar commerciële achtergrond in de foodsector gaat zij zich in 2022 bezighouden met de belangenbehartiging voor de visspecialisten in Nederland. Uitbreiding van het ledenbestand is daarbij een speerpunt.

‘Gebruik van claims kan waardevol zijn’

‘Gebruik van claims kan waardevol zijn’

Hoe ziet de klant van morgen eruit? In Vismagazine 9 van 2021 signaleerde Susanne Danes van FoodBase drie belangrijke ontwikkelingen binnen de versbranche. In deel 2 vertelt haar collega Linda van Zonsbeek over claims en hoe je hiermee inspeelt op gezondheidsmotieven van klanten.

Zeevishandel De Nooijer is scherp op kwaliteit

Zeevishandel De Nooijer is scherp op kwaliteit

Ricardo de Nooijer (33) van Zeevishandel De Nooijer is parttime vishandelaar met twee standplaatsen in Vlissingen. Met een beperkt assortiment en een traditioneel publiek, gaat hij niet snel experimenteren met nieuwe producten. “Ze weten hier in Zeeland wel veel van vis, dus je moet scherp zijn op de kwaliteit.”

Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€75,- ex BTW

Profiteer nu!
Vismagazine Nieuwsbrief

Ontvang elke week de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.

Inschrijven
Vismagazine 8 | november 2022
Vismagazine 8 | november 2022

Het thema van dit nummer van Vismagazine is kweekvis. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!

Bekijk de inhoud
Slimmer werken in Food
Slimmer werken in Food

De special Slimmer werken in Food is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder

Video Vis

Evenementen

BBB Maastricht 2022

10 oktober 2022 - 12 oktober 2022

Lees meer

Open dag SVO vakopleiding food oktober 2022

12 oktober 2022

Lees meer

Cursus allergenen management (regio Breda)

00:00

Lees meer