Horeca

Uit dit dossier
Bedrijfsleider neemt Zee op Tafel over

Bedrijfsleider neemt Zee op Tafel over

Hij begon zijn loopbaan als chef maar verruilde de horeca voor de visbranche. Na jarenlang als kok en achtereenvolgens als bedrijfsleider te hebben gewerkt, is Merijn Bus sinds het voorjaar van 2021 eigenaar van Zee op Tafel in Den Haag. Een viswinkel met restaurantfunctie waar hij zich als een vis in het water voelt. Zijn eerste prioriteit als ondernemer...

MSC en ASC-certificering voor Restaurant De Heerenkeet

MSC en ASC-certificering voor Restaurant De Heerenkeet

Restaurant De Heerenkeet heeft als eerste onafhankelijke visrestaurant van Nederland met succes het certificeringsproces van MSC en ASC doorlopen. Eigenaren Richard en Marion Snijder: “Wij hebben de lockdown aangegrepen om in de volle breedte te verduurzamen. Een belangrijke stap; niet alleen het restaurant, ook de viswinkel is gecertificeerd.” Viswinkel...

Visrestaurant A La Plancha in handen van de Noordereilanders

Visrestaurant A La Plancha in handen van de Noordereilanders

Pop-up visrestaurant A La Plancha startte in 2012 als een evenement van twaalf dagen groeide uit tot een vaste ontmoetingsplek bij de Maas op het Noordereiland. Nu opent het restaurant op een vaste locatie en wordt eigendom van de buurt door middel van een aandeelhouderschap. Alle aandelen zijn binnen 24 uur uitgegeven. “Wij geloven dat de aandelen...

Haagse horeca wil meer Noordzeevis uit Scheveningen op menukaart

Haagse horeca wil meer Noordzeevis uit Scheveningen op menukaart

Haagse horecaondernemers willen Noordzeevis een prominente plek op de menukaart geven. Zo kunnen gasten - zodra de horeca weer open mag - kennis maken met bijzondere en lekkere vissoorten. Koken met Noordzeevis biedt naast de vele culinaire mogelijkheden ook aantrekkelijke verkoopmarges.

Corona hakt erin bij visbedrijf Simonis

Corona hakt erin bij visbedrijf Simonis

Met zeven vaste vestigingen en drie standplaatsen op evenzoveel markten in de omgeving van Den Haag is Simonis ongetwijfeld de grootste visverkoper van de hofstad. Maar omdat de restaurants tijdelijk gesloten zijn, hakken de coronamaatregelen er goed in, bevestigt Allie Simonis. De verkoop van vis stijgt, maar dat verzacht het omzetverlies van de restaurants...

Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€75,- ex BTW

Profiteer nu!
Vismagazine Nieuwsbrief

Ontvang elke week de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.

Inschrijven
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang elke week de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.

Inschrijven
Vismagazine 5 | juni 2021
Vismagazine 5 | juni 2021

De thema's van dit nummer van Vismagazine zijn haring en interieur. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!

Bekijk de inhoud
Hygiënespecial 2021
Hygiënespecial 2021

De EVMI Hygiënespecial is weer uit, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Digitaal magazine
Digitaal magazine

Lees nu Vismagazine 7 online als digitaal magazine.

Lees verder
Viswijzer 2020
Viswijzer 2020

De Viswijzer biedt een handig overzicht van de leveranciers voor de sector.

Bekijk de inhoud

Video Vis

Evenementen

Cursus Food & Business Marketing

2 september 2021

Lees meer

Seafood Expo Global

7 september 2021 - 9 september 2021

Lees meer

Empack 2021

8 september 2021 - 9 september 2021

Lees meer