Horeca
Uit dit dossier
Een visrestaurant starten in de coronacrisis
Midden in de coronacrisis een restaurant openen. Dat deden Gert-Jan Huuksloot, voormalig manager batterij recycle-bedrijf en Patrick Starrenburg van Hoeckse Vis en Zeebanket. Ondanks de lockdown is de onderneming succesvol Gert-Jan Huuksloot werkte bijna twintig jaar als manager bij een batterij recycle-bedrijf. Vlak voor corona besloot hij het roer...
Kabinet kondigt ruime versoepelingen coronamaatregelen aan
Nederland gaat de komende tijd van het slot. In de persconferentie van 15 februari maakte minister Ernst Kuipers bekend dat de meeste coronaregels komen te vervallen in drie stappen.
Oorkonde voor Zee op Tafel
Restaurant Zee op Tafel heeft van Stichting Noordzeevis een oorkonde ontvangen voor het “prominent en met passie aanbieden en onder de aandacht brengen van Noordzeevis uit Scheveningen.” Het in Den Haag gevestigde Zee op Tafel is zowel een restaurant als viswinkel in één. Ondanks een mediterrane uitstraling, is Noordzeevis...
Maaltijdbezorging blijft explosief toenemen
Net als in 2020, hebben we ook in de eerste helft van 2021 massaal eten besteld, blijkt uit een rapport van ABN AMRO. Gezonder worden de maaltijden overigens niet. Daarnaast noemt de bank nadelige gevolgen voor de maaltijdbezorgers.
Bedrijfsleider neemt Zee op Tafel over
Hij begon zijn loopbaan als chef maar verruilde de horeca voor de visbranche. Na jarenlang als kok en achtereenvolgens als bedrijfsleider te hebben gewerkt, is Merijn Bus sinds het voorjaar van 2021 eigenaar van Zee op Tafel in Den Haag. Een viswinkel met restaurantfunctie waar hij zich als een vis in het water voelt. Zijn eerste prioriteit als ondernemer...
Superaanbieding
Vismagazine Nieuwsbrief
Ontvang elke week de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.
InschrijvenVismagazine 9 | december 2022

Het thema van dit nummer van Vismagazine is digitalisering. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!
Bekijk de inhoudSlimmer werken in Food

De special Slimmer werken in Food is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.
Lees verderVideo Vis