Horeca

Uit dit dossier
Een visrestaurant starten in de coronacrisis

Een visrestaurant starten in de coronacrisis

Midden in de coronacrisis een restaurant openen. Dat deden Gert-Jan Huuksloot, voormalig manager batterij recycle-bedrijf en Patrick Starrenburg van Hoeckse Vis en Zeebanket. Ondanks de lockdown is de onderneming succesvol Gert-Jan Huuksloot werkte bijna twintig jaar als manager bij een batterij recycle-bedrijf. Vlak voor corona besloot hij het roer...

Kabinet kondigt ruime versoepelingen coronamaatregelen aan

Kabinet kondigt ruime versoepelingen coronamaatregelen aan

Nederland gaat de komende tijd van het slot. In de persconferentie van 15 februari maakte minister Ernst Kuipers bekend dat de meeste coronaregels komen te vervallen in drie stappen.

Oorkonde voor Zee op Tafel

Oorkonde voor Zee op Tafel

Restaurant Zee op Tafel heeft van Stichting Noordzeevis een oorkonde ontvangen voor het “prominent en met passie aanbieden en onder de aandacht brengen van Noordzeevis uit Scheveningen.” Het in Den Haag gevestigde Zee op Tafel is zowel een restaurant als viswinkel in één. Ondanks een mediterrane uitstraling, is Noordzeevis...

Maaltijdbezorging blijft explosief toenemen

Maaltijdbezorging blijft explosief toenemen

Net als in 2020, hebben we ook in de eerste helft van 2021 massaal eten besteld, blijkt uit een rapport van ABN AMRO. Gezonder worden de maaltijden overigens niet. Daarnaast noemt de bank nadelige gevolgen voor de maaltijdbezorgers.

Bedrijfsleider neemt Zee op Tafel over

Bedrijfsleider neemt Zee op Tafel over

Hij begon zijn loopbaan als chef maar verruilde de horeca voor de visbranche. Na jarenlang als kok en achtereenvolgens als bedrijfsleider te hebben gewerkt, is Merijn Bus sinds het voorjaar van 2021 eigenaar van Zee op Tafel in Den Haag. Een viswinkel met restaurantfunctie waar hij zich als een vis in het water voelt. Zijn eerste prioriteit als ondernemer...

Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€75,- ex BTW

Profiteer nu!
Vismagazine Nieuwsbrief

Ontvang elke week de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.

Inschrijven
Vismagazine 5 | mei 2022
Vismagazine 5 | mei 2022

Het thema van dit nummer van Vismagazine is Noordzeevis. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!

Bekijk de inhoud
Machinebouwspecial 2022
Machinebouwspecial 2022

De eerste Machinebouwspecial is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder

Video Vis

Evenementen

Fish International 2022

4 september 2022 - 6 september 2022

Lees meer

Gastvrij Rottterdam 2022

19 september 2022 - 21 september 2022

Lees meer

Training VITAL allergenen klassikaal (regio Breda)

22 september 2022

Lees meer