Dossier

Horecava 2019

De Horecava vindt plaats van 7 tot en met 10 januari in de RAI in Amsterdam. Op deze vakbeurs voor en door de foodservice industrie zijn ruim 65.000 horecaprofessionals van zo’n 40.000 geïnteresseerde bedrijven op zoek naar trends en nieuwe producten en diensten.

  • Horecava 2019

    Horecava 2019 van start

    Begin januari 2019 gaat de 63e editie van de Horecava van start. Deze vakbeurs biedt vier dagen lang inspiratie voor professionals in de foodservice branche. Lees verder →

    Deel dit artikel
  • BISQ Seafood

    Startup BISQ Seafood op Horecava

    ‘Bye bye Tilapia’ staat er te lezen op de website van BISQ Seafood. De producten van deze start-up bevatten uitsluitend Noordzeevis. De startup presenteert zich in het Innovatie- en Startup-LAB tijdens de Horecava. Lees verder →

    Deel dit artikel
  • Horecava Innovation Award

    Kanshebbers Horecava Innovation Award

    Tijdens de Horecava vindt op 7 januari de uitreiking van de Horecava Innovation Award plaats, de prijs voor de beste innovatie in de foodservice branche. Onlangs maakte de jury de genomineerden bekend. Lees verder →

    Deel dit artikel