Industrie

Uit dit dossier
Minder verspilling, meer rendement

Minder verspilling, meer rendement

Smart factories hebben veel voordelen. Naast complete afstemming van hardware, software en data die nodig is om een product te vermarkten, zoeken ondernemers een automatiseringsbedrijf dat past bij hun cultuur. Plus creatieve meedenkers die snappen wat er op de werkvloer speelt.

Houd de vis koel - Koelprocessen tussen vangst en consumptie

Houd de vis koel - Koelprocessen tussen vangst en consumptie

Vis blijft steeds langer houdbaar dankzij voortdurende innovatie van koeltechnieken. Er zijn immers vele momenten tussen vangst en consumptie dat vis koel gehouden moet worden.

Nederlanders runnen Gambiaanse visfabriek

Nederlanders runnen Gambiaanse visfabriek

Aan de oever van de Gambia in het gelijknamige Afrikaanse land, bevindt zich The Atlantic Seafood Company (TASC). De Nederlanders Michel Huijser en Robin van Eenennaam runnen deze visfabriek, die voldoet aan EU-richtlijnen op het gebied van voedselverwerking.

Hollandvis belevert met bakfiets om kosten te drukken

Hollandvis belevert met bakfiets om kosten te drukken

Hoe slaan visverwerkende bedrijven en handelaren zich door de coronatijd? Willem M. den Heijer brengt het voor Vismagazine in woord en beeld in een vierdelige serie. Vandaag aflevering 1: Hollandvis in Scheveningen.

'We blijven in beweging en innoveren uit onszelf'

'We blijven in beweging en innoveren uit onszelf'

Het coronavirus verspreidt zich over de wereld. Ook de visbranche heeft laast van de maatregelen tegen de verspreiding van het virus, maar houdt de moed erin. Tijd voor een rondvraag met enkele spelers op de internationale markt. In dit vierde deel vertelt Sjoerd Ras hoe Sea Fresh BV ermee omgaat.

Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€75,- ex BTW

Profiteer nu!
Vismagazine Nieuwsbrief

Ontvang elke week de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.

Inschrijven
Vismagazine 8 | november 2022
Vismagazine 8 | november 2022

Het thema van dit nummer van Vismagazine is kweekvis. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!

Bekijk de inhoud
Slimmer werken in Food
Slimmer werken in Food

De special Slimmer werken in Food is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder

Video Vis

Evenementen

BBB Maastricht 2022

10 oktober 2022 - 12 oktober 2022

Lees meer

Open dag SVO vakopleiding food oktober 2022

12 oktober 2022

Lees meer

Cursus allergenen management (regio Breda)

1 december 2022

Lees meer