Industrie

Uit dit dossier
Profish krijgt kapitaalinjectie van Parlevliet & Van der Plas

Profish krijgt kapitaalinjectie van Parlevliet & Van der Plas

Parlevliet & Van der Plas (PP Groep) heeft een belang in Profish Food verworven. Het Gelderse bedrijf kampt financiële problemen. Samen met de aandeelhouders van Profish geeft de PP-groep een kapitaalinjectie aan het bedrijf. De hoogte van de investering is niet bekend gemaakt. Dat meldt het Financieel Dagblad. Vanaf 1 januari 2019 vormt Profish...

Visproductielijn te zien bij Baaijens Open Event

Visproductielijn te zien bij Baaijens Open Event

Drie dagen houdt Baaijens Industrial Equipment in Oss open huis voor de visbranche. Van 9 t/m 11 oktober zijn bij het bedrijf machines die mengen, mixen, ontschubben, onthuiden, injecteren en snijden opgesteld in de montagehal die voor deze gelegenheid is omgebouwd tot 'beursvloer'. Verwerkingslijn Uni Food In de aparte demonstratieruimte staat een...

Cornelis Vrolijk koopt aandelen Kegge Garnalenhandel

Cornelis Vrolijk koopt aandelen Kegge Garnalenhandel

Cornelis Vrolijk en Vishandel Tel uit IJmuiden bereikten 8 augustus overeenstemming over de overname van de aandelen van Kegge Garnalenhandel B.V. Hierdoor heeft Cornelis Vrolijk nu een meerderheidsbelang in Kegge Garnalenhandel. De verkoopactiviteiten van Kegge worden ondergebracht worden bij Cornelis Vrolijk dochter Seafood Parlevliet. Dat maakte...

Vismagazine 1 - Februari 2020
Vismagazine 1 - Februari 2020

Met onder andere: Samenwerking KNS en VNV, Vishandel Van den Berg, Horecava 2020 en de Deense visafslag.

Bekijk de inhoud
Viswijzer 2019
Viswijzer 2019

De Viswijzer biedt een handig overzicht van de leveranciers voor de sector.

Bekijk de inhoud
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€75,- ex BTW

Profiteer nu!
Vismagazine Nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.

Inschrijven
Evenementen

Training VITAL risicobeoordeling allergenen Kasterlee, België

6 februari 2020

Lees meer

Cursus Voedselveiligheid en Houdbaarheid

11 februari 2020

Lees meer

Cursus Productontwikkeling en Ingredienten

13 februari 2020

Lees meer