Ingrediënten

Uit dit dossier
Profileren met eigen smaakstijl

Profileren met eigen smaakstijl

Gerechten vormen een steeds groter deel van de verkoop. Dat biedt visspecialisten de kans om meer dan ooit met hun eigen stijl en smaak extra markt te veroveren. Ondersteuning daarbij van leveranciers is altijd welkom en inspirerend.

Verstegen inspireert visdetaillisten - Wereldse smaakmakers voor vis

Verstegen inspireert visdetaillisten - Wereldse smaakmakers voor vis

Voor visspecialisten heeft smaakmaker Verstegen Spices & Sauces uit Rotterdam een groot scala aan producten om vis nog smakelijker te maken. Met name de productlijn World Grill is een aanrader, vertelt smaakspecialist Peter Dumont van Verstegen. Je kunt met deze producten op oliebasis à la minute elke gewenste smaak toevoegen aan je vis.

Houtgestookt grillen voor meer smaak & beleving

Houtgestookt grillen voor meer smaak & beleving

Dat je zalm en forel kunt grillen op de barbecue, is voor veel visspecialisten wel bekend. Maar dat paling goed gedijt op een houtgestookte grill, is het ontdekken waard. Door in of voor je zaak met vis te barbecueën, zorg je voor beleving, inspiratie en trek je meer klanten. Zo ontdekte een tiental visdetaillisten tijdens een workshop in Spakenburg.

Inspiratie voor streetfood en vegan

Inspiratie voor streetfood en vegan

Ron Kuipers en Martijn Lelsz van kruidenfabrikant AVO organiseerden in maart een seminar in Osnabrück. Dit keer ging het over streetfood, vegan en bbq. Vlees- en visspecialisten, horeca en industrie waren vertegenwoordigd.

Keizerlijke sojasaus uit Rotterdam

Keizerlijke sojasaus uit Rotterdam

Bij Tomasu draait alles om smaak. Oprichter Thomas Uljee reisde de wereld rond in een zoektocht naar de ultieme smaakbeleving. Nu komt de wereld naar hem toe. Internationale topkoks en gelauwerde collega-brouwers; allemaal willen ze zien wat het geheim is van de ‘keizerlijke sojasaus’ uit Rotterdam-Zuid.

Vismagazine 7 | augustus 2020
Vismagazine 7 | augustus 2020

De thema's van dit nummer van Vismagazine zijn schaal- en schelpdieren, en innovaties. 

Bekijk de inhoud
Hygiënespecial 2020
Hygiënespecial 2020

De EVMI Hygiënespecial is weer uit, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Viswijzer 2020
Viswijzer 2020

De Viswijzer biedt een handig overzicht van de leveranciers voor de sector.

Bekijk de inhoud
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€75,- ex BTW

Profiteer nu!
Vismagazine Nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.

Inschrijven
Evenementen

Packaging Innovations 2020

18 november 2020 - 19 november 2020

Lees meer

Seafood Expo Asia 2020

18 november 2020 - 20 november 2020

Lees meer

AgriFoodInnovation Event

25 november 2020 - 26 november 2020

Lees meer

Video Vis