Ingrediënten

Uit dit dossier
‘Ik wil de wereld een stukje mooier maken’

‘Ik wil de wereld een stukje mooier maken’

Het zijn uitdagende tijden, vindt Michel Driessen, CEO bij Verstegen Spices & Sauces. De markt verschuift, het klimaat verandert, en wereldwijd wordt de politiek onstabieler. Driessen wil Verstegen niet alleen zo goed mogelijk door deze tijd heen loodsen, maar er ook een ander bedrijf van maken. “Een organisatie die een positieve impact heeft op de...

Ben the Spiceman is creatief met kruiden

Ben the Spiceman is creatief met kruiden

Ben the Spiceman, de enige kruidenfabrikant met twee vrouwen aan het roer, is uiterst creatief met pure specerijen en kruiden. Ze zijn msg-vrij en clean label. Verder zitten er marinades, sauzen en private label kruidenmixen in het assortiment.

AVO toont vernieuwing

AVO toont vernieuwing

AVO is Duitslands grootste producent van kruidenmixen, - marinades en sauzen. Dit voorjaar organiseerde het bedrijf een tweedaagse BBQ-workshop voor Nederlandse versspecialisten. De Lafiness marinades zijn beslist onderscheidend. Bijvoorbeeld Coffee black pepper of Black garlic premium. “Het lijkt gedurfd”, zegt verkoopadviseur Ron Kuipers....

Seafood Arijs biedt producten uit alle wereldzeeën

Seafood Arijs biedt producten uit alle wereldzeeën

Afhaalcenter Seafood Arijs Cash & Carry in het Vlaamse Herentals is een van de grootste viszaken in België. In deze winkel annex groothandel komen zowel particulieren als horecamensen. Iedereen die op zoek is naar een kwalitatief mooi én betaalbaar product uit de zeven wereldzeeën, kan terecht in het winkelgedeelte van het bedrijf,...

Eindeloos variëren met de najaarssmaken van Verstegen

Eindeloos variëren met de najaarssmaken van Verstegen

Nu de dagen korter worden is het weer tijd voor volle, rijke smaken. Met comfort food, trendy hapjes voor gezellige borrels of feestelijke maaltijden met rijke smaken. Kruiden- en sauzenspecialist Verstegen helpt versspecialisten hierop in te spelen. Met nieuwe sauzen die de mogelijkheid bieden om nieuwe gerechten en smaakcombinaties te creëren...

Vismagazine 9 - december 2019
Vismagazine 9 - december 2019

Met onder andere Trends 2020, Jaarlijkse conferentie Visfederatie, VIS. Nootdorp en Gerina's Vishandel.

Bekijk de inhoud
Viswijzer 2019
Viswijzer 2019

De Viswijzer biedt een handig overzicht van de leveranciers voor de sector.

Bekijk de inhoud
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€75,- ex BTW

Profiteer nu!
Vismagazine Nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.

Inschrijven
Evenementen

Kenniscafé VIA FIA

28 januari 2020

Lees meer

HAS Food Experience 2020

4 februari 2020

Lees meer

Training VITAL risicobeoordeling allergenen Kasterlee, België

6 februari 2020

Lees meer