Machines

Uit dit dossier
Handmatig droogzouten behoort tot het verleden met de nieuwe Droogzoutunit type DS-2000

Handmatig droogzouten behoort tot het verleden met de nieuwe Droogzoutunit type DS-2000

Baaijens en vaste partner Uni-Food Technic brengen een nieuwe machine op de markt waardoor het handmatig droogzouten tot de verleden tijd behoort. De machine is zo ontwikkeld dat deze eenvoudig in een bestaande productielijn kan worden geïnstalleerd en vervangt hiermee het handmatige zoutingsproces. Na de fileerlijn strooit deze droogzout unit...

Visproductielijn te zien bij Baaijens Open Event

Visproductielijn te zien bij Baaijens Open Event

Drie dagen houdt Baaijens Industrial Equipment in Oss open huis voor de visbranche. Van 9 t/m 11 oktober zijn bij het bedrijf machines die mengen, mixen, ontschubben, onthuiden, injecteren en snijden opgesteld in de montagehal die voor deze gelegenheid is omgebouwd tot 'beursvloer'. Verwerkingslijn Uni Food In de aparte demonstratieruimte staat een...

Vismagazine 8 -november 2019
Vismagazine 8 -november 2019

Met onder andere CEO Michiel Driessen van Verstegen, Visgilde Dieren, Vishandel J Plat en de Visbeurs 2019

Bekijk de inhoud
Viswijzer 2019
Viswijzer 2019

De Viswijzer biedt een handig overzicht van de leveranciers voor de sector.

Bekijk de inhoud
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€75,- ex BTW

Profiteer nu!
Vismagazine Nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.

Inschrijven
Evenementen

Training VITAL2 risicobeoordeling allergenen

19 november 2019 - 19 november 2019

Lees meer

Anufood China

20 november 2019 - 22 november 2019

Lees meer

Open avond SVO vakopleiding Food - Houten

27 november 2019

Lees meer