Machines

Uit dit dossier
Rol van de techniek wordt steeds belangrijker - Hightech en ambacht versterken elkaar

Rol van de techniek wordt steeds belangrijker - Hightech en ambacht versterken elkaar

De verwerking van vis kan niet zonder kennis van zaken, vakmanschap en liefde voor het product. Maar ook niet meer zonder machines. Dankzij de techniek kunnen we duurzamer, sneller en hygi├źnischer werken, met volop aandacht voor het ambacht. Diezelfde techniek maakt ook dat producten betaalbaar blijven.

Visproductielijn te zien bij Baaijens Open Event

Visproductielijn te zien bij Baaijens Open Event

Drie dagen houdt Baaijens Industrial Equipment in Oss open huis voor de visbranche. Van 9 t/m 11 oktober zijn bij het bedrijf machines die mengen, mixen, ontschubben, onthuiden, injecteren en snijden opgesteld in de montagehal die voor deze gelegenheid is omgebouwd tot 'beursvloer'. Verwerkingslijn Uni Food In de aparte demonstratieruimte staat een...

Handmatig droogzouten behoort tot het verleden met de nieuwe Droogzoutunit type DS-2000

Handmatig droogzouten behoort tot het verleden met de nieuwe Droogzoutunit type DS-2000

Baaijens en vaste partner Uni-Food Technic brengen een nieuwe machine op de markt waardoor het handmatig droogzouten tot de verleden tijd behoort. De machine is zo ontwikkeld dat deze eenvoudig in een bestaande productielijn kan worden geïnstalleerd en vervangt hiermee het handmatige zoutingsproces. Na de fileerlijn strooit deze droogzout unit...

Vismagazine 1 - Februari 2020
Vismagazine 1 - Februari 2020

Met onder andere: Samenwerking KNS en VNV, Vishandel Van den Berg, Horecava 2020 en de Deense visafslag.

Bekijk de inhoud
Viswijzer 2019
Viswijzer 2019

De Viswijzer biedt een handig overzicht van de leveranciers voor de sector.

Bekijk de inhoud
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€75,- ex BTW

Profiteer nu!
Vismagazine Nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.

Inschrijven
Evenementen

Cursus Voedselveiligheid en Houdbaarheid

11 februari 2020

Lees meer

Cursus Productontwikkeling en Ingredienten

13 februari 2020

Lees meer

Cursus Kennismaking met Productieprocessen

3 maart 2020

Lees meer