Machines

Uit dit dossier
Krabbenvlees uit kleinere soorten

Krabbenvlees uit kleinere soorten

Goed nieuws voor vissers, de schaal- en schelpdiersector en de vishandel. Ondernemer Mark Soetman ontwikkelde in samenwerking met de Stellendamse bedrijven Wetec en GP Stainless een nieuwe krabbenvleesmachine. Die oogst krabvlees uit kleinere, nauwelijks marktwaardige soorten. Zes vragen aan Mark Soetman over deze vondst.

Marel zet in op Prepared Food

Marel zet in op Prepared Food

Revolutionaire paneermachines, vormwalsen voor talloze soorten en maten snacks en burgers, alle mogelijke andere machines en een proefkeuken. In het Marels’ DemoCenter in Boxmeer kunnen foodproducenten uitgebreid werken aan hun productontwikkeling.

Witvisfileerlijn voor Adri & Zoon

Witvisfileerlijn voor Adri & Zoon

Flinke groei en de overstap op IJslandse kabeljauw vereisten een nieuwe grote witvisfileerlijn bij Adri & Zoon. Technische partner Jansen Techniek stelde de visgroothandel wederom niet teleur: “We vertrouwen volledig op hun expertise.”

Innovatie nu nog sneller doorgevoerd dan voorheen

Innovatie nu nog sneller doorgevoerd dan voorheen

Joseph Schumpeter deelde in 1934 ‘innovatie’ op in nieuwe of verbeterde producten, nieuwe productiemethoden, markten en manieren om bedrijven te organiseren. Zijn ideeëngoed is telkens verder uitgewerkt. Nu zitten robotisering en digitaal samenwerken nieuwe stijl in een stroomversnelling. Het gaat om zowel productinnovaties als om het verbeteren van...

Jansen techniek heeft oplossingen in huis

Jansen techniek heeft oplossingen in huis

In de visverwerking valt nog een wereld te winnen als het om automatisering gaat. Strippen, schoonmaken, ontijsen, ontslijmen en fileren kan namelijk tegenwoordig ook aan machines overgelaten worden. Het Veluwse bedrijf Jansen Techniek heeft de oplossingen in huis.

Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€75,- ex BTW

Profiteer nu!
Vismagazine Nieuwsbrief

Ontvang elke week de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.

Inschrijven
Vismagazine 6 | augustus 2022
Vismagazine 6 | augustus 2022

Het thema van dit nummer van Vismagazine is schaal- en schelpdieren. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!

Bekijk de inhoud
Slimmer werken in Food
Slimmer werken in Food

De special Slimmer werken in Food is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder

Video Vis

Evenementen

Holland Fisheries Event 2022

7 oktober 2022 - 8 oktober 2022

Lees meer

BBB Maastricht 2022

10 oktober 2022 - 12 oktober 2022

Lees meer

Visbeurs 2022

10 oktober 2022

Lees meer