Management

Uit dit dossier
Betrokkenheid medewerkers

Betrokkenheid medewerkers

Het begint met een helder en duidelijk gedefinieerde bedrijfsdoelstelling. En een team medewerkers dat op hoog niveau kan en wil presteren. Wat de organisatie nodig heeft, zijn mensen die zichzelf volledig willen geven. Dit is niet eenvoudig af te dwingen. Maximale inzet van uw medewerkers wordt bereikt als zij zich volledig betrokken voelen bij uw...

Verbeteren is durven loslaten

Verbeteren is durven loslaten

Resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst. Daarom is loslaten, ofwel anders denken en doen, een noodzakelijke voorwaarde om succesvol te blijven. Gemakkelijk is dit echter niet. “Ik ben altijd succesvol geweest en kreeg alles voor elkaar. Het ging me altijd voor de wind en maakte me nergens zorgen over. De zaken liepen goed....

Proces, product of de klant?

Proces, product of de klant?

Het is een kwestie van beroepsdeformatie. Ik weet het, maar ik kan het niet laten. Altijd let ik op het gedrag van mensen. Als ik bij de kapper kom, de dokter, de opticien, het ziekenhuis, de school van mijn zoons, de supermarkt, de horeca, de bakker. Altijd let ik op hoe mensen omgaan met elkaar en met hun klanten. En of dit past bij de strategie van...

Leiderschap

Leiderschap

“Van mijn medewerkers krijg ik terug dat ze mij erg aardig vinden en prettig in de omgang. Ze kunnen altijd bij mij terecht. Dat vind ik ook belangrijk. Ik vind dat ik aandacht voor ze moet hebben. Ze vinden dat wij op een positieve manier samenwerken. Iedereen heeft zijn inbreng en besluiten nemen we samen. Ik sta niet boven mijn mensen, ik sta...

de juiste snaar raken

de juiste snaar raken

Heel toevallig – ik kijk eigenlijk nooit voetbal - keek ik naar de kwartfinale van de Champions League tussen Atlético Madrid en Barcelona. Al snel ging mijn aandacht uit naar de coach van Atlético. De van oorsprong uit Argentinië afkomstige Diego Simeone. Bijgenaamd El Cholo, de schurk. Rennend langs de zijlijn, met zijn armen...

Vismagazine 8 -november 2019
Vismagazine 8 -november 2019

Met onder andere CEO Michiel Driessen van Verstegen, Visgilde Dieren, Vishandel J Plat en de Visbeurs 2019

Bekijk de inhoud
Viswijzer 2019
Viswijzer 2019

De Viswijzer biedt een handig overzicht van de leveranciers voor de sector.

Bekijk de inhoud
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€75,- ex BTW

Profiteer nu!
Vismagazine Nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.

Inschrijven
Evenementen

Training VITAL2 risicobeoordeling allergenen

19 november 2019 - 19 november 2019

Lees meer

Anufood China

20 november 2019 - 22 november 2019

Lees meer

Open avond SVO vakopleiding Food - Houten

27 november 2019

Lees meer