Nieuws

Uit dit dossier
Tweede plaats KVK Innovatie Top 100 voor Schouten Europe

Tweede plaats KVK Innovatie Top 100 voor Schouten Europe

Schouten Europe behaalde met de plantaardige tonijn de tweede plaats in de KVK Innovatie Top 100. De Brabantse producent en ontwikkelaar van vlees- en visvervangers moest alleen Grown.bio dat een duurzaam alternatief voor piepschuim produceert voor zich laten.

Nieuwe coronamaatregelen: horeca gaat weer open

Nieuwe coronamaatregelen: horeca gaat weer open

Dinsdagavond 25 januari maakte de overheid versoepelingen van de coronamaatregelen bekend. Onder voorwaarden mag Nederland vanaf woensdag 26 januari wat meer open. Dit zijn de belangrijkste veranderingen voor de winkels en horeca.

2021 was recordjaar voor Ierse voedingsmiddelenexport

2021 was recordjaar voor Ierse voedingsmiddelenexport

2021 was een goed jaar voor de Ierse voedingsmiddelenexport. Ondanks de coronapandemie en de beperkingen door Brexit steeg de export afgelopen jaar naar een recordbedrag van 13,5 miljard euro. Ierland exporteerde dagelijks bijna 37 miljoen euro aan voedingsmiddelen naar klanten in meer dan 180 landen.

Keurslager en ’t Stoepje genomineerd voor Foodservice Award 2022

Keurslager en ’t Stoepje genomineerd voor Foodservice Award 2022

De genomineerden voor de Foodservice Award 2022 zijn bekend. Er zijn twintig genomineerden verspreid over negen categorieën. ’t Stoepje is genomineerd in de categorie Marktkramen, de Keurslager in de categorie Speciaalzaken.

'Voedsel uit de natuur beter voor onze gezondheid'

'Voedsel uit de natuur beter voor onze gezondheid'

Via het YouTube kanaal ‘Wat Eddie’ plaatsen een aantal boerinnen vlogs waar ze laten zien hoe het er op de boerderij aan toe gaat en hoeveel kwaliteit voedsel uit Nederland heeft. Onlangs bezochten twee van het Scheveningen en spraken met EMK en Stichting Noordzeevis uit Scheveningen.

Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€75,- ex BTW

Profiteer nu!
Vismagazine Nieuwsbrief

Ontvang elke week de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.

Inschrijven
Vismagazine 2 | maart 2022
Vismagazine 2 | maart 2022

Het thema van dit nummer van Vismagazine is kreeft. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!

Bekijk de inhoud
Machinebouwspecial 2022
Machinebouwspecial 2022

De eerste Machinebouwspecial is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder

Video Vis

Evenementen

PLMA World of Private Label 2022

31 mei 2022 - 1 juni 2022

Lees meer

Havendagen Tholen 2022

11 juni 2022

Lees meer

Open dag SVO vakopleiding food juni 2022

22 juni 2022

Lees meer