Opleiding

Uit dit dossier
Kijken, ruiken en proeven bij de FIA op Food Experience Day

Kijken, ruiken en proeven bij de FIA op Food Experience Day

Op zaterdag 28 januari zet de Food Innovation Academy (FIA) in Vlaardingen tussen 10.00 en 14.00 uur de deuren open voor iedereen die geïnteresseerd is in food en eens een kijkje wil nemen in dit bijzondere gebouw waar opleiden en praktijk naast en door elkaar lopen.

Zorgen om stageplekken bij mkb-bedrijven door oplopende kosten

Zorgen om stageplekken bij mkb-bedrijven door oplopende kosten

Op dit moment kan de overgrote meerderheid van de mbo-studenten een geschikte stageplek vinden, blijkt uit nieuwe cijfers van Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs en Bedrijfsleven (SBB). De organisatie waarschuwt wel voor een tekort in de nabije toekomst. Wanneer het midden- en kleinbedrijf (mbk) zoals bakkers en slagers deels omvalt als gevolg...

Sterklas ROC Amsterdam wint eerste Good Fish Dish Award tijdens Gastvrij Rotterdam

Sterklas ROC Amsterdam wint eerste Good Fish Dish Award tijdens Gastvrij Rotterdam

Afgelopen woensdag 21 september was de eerste editie van de Good Fish Dish Award op Gastvrij Rotterdam, een nieuwe kookwedstrijd rondom duurzaamheid en vis gericht op festivals en hippe cateraars. De winnaar is geworden: het team van de Sterklas van ROC Amsterdam bestaande uit Boyd Buijtenhek, Damian Verkerk en Xander Lelie. Het team van De Rooi Pannen...

‘Van medewerker tot leidinggevende’

‘Van medewerker tot leidinggevende’

Collega’s Paul Groes en Bart Obdam volgden samen de mbo-opleiding Visspecialist bij SVO vakopleiding food en rondden vorig jaar de opleiding Bedrijfsleider vers af. Paul runt nu met zijn vader Fikke’s Vishoek in Blokker, met Bart als onmisbare rechterhand.

‘De Duitse viswereld is anders dan hier’

‘De Duitse viswereld is anders dan hier’

Chantal Engels was eerst niet van plan om in het bedrijf van haar vader te stappen, maar de viswereld trok toch te hard. Met Vishandel Engels staat ze drie dagen per week op de markt in Duitsland. Daarnaast volgt ze de opleiding Verkoopmedewerker vis bij SVO.

Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€75,- ex BTW

Profiteer nu!
Vismagazine Nieuwsbrief

Ontvang elke week de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.

Inschrijven
Vismagazine 9 | december 2022
Vismagazine 9 | december 2022

Het thema van dit nummer van Vismagazine is digitalisering. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!

Bekijk de inhoud
Slimmer werken in Food
Slimmer werken in Food

De special Slimmer werken in Food is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder

Video Vis

Evenementen

Food Experience Day

10:00 - 14:00

Lees meer

Empack en Packaging Innovations 2023

5 april 2023 - 6 april 2023

Lees meer

Seafood Expo Global/Seafood Processing Global 2023

25 april 2023 - 27 april 2023

Lees meer