Praktisch

Uit dit dossier
‘We maken steeds meer producten op papierbasis’

‘We maken steeds meer producten op papierbasis’

Vis blijft steeds langer houdbaar dankzij voortdurende innovatie van koeltechnieken. Er zijn immers vele momenten tussen vangst en consumptie dat vis koel gehouden moet worden. Vandaag het laatste deel van deze rondvraag met Leon Hoogervorst van Inter Fresh Concepts.

Van haringkar tot rvs snijmeubel

Van haringkar tot rvs snijmeubel

Goede haring verkoopt zichzelf. Ondernemers kunnen er wel een handje bij helpen. Bijvoorbeeld met de traditionele houten haringkar als publiekstrekker. Daarnaast zijn moderne rvs haringsnijmeubels in opmars. Deze zijn steeds meer van alle gemakken voorzien. Zo kunnen visspecialisten nog meer het ambacht van haring snijden voor het voetlicht brengen.

Ben the Spiceman is creatief met kruiden

Ben the Spiceman is creatief met kruiden

Ben the Spiceman, de enige kruidenfabrikant met twee vrouwen aan het roer, is uiterst creatief met pure specerijen en kruiden. Ze zijn msg-vrij en clean label. Verder zitten er marinades, sauzen en private label kruidenmixen in het assortiment.

Nieuwe HACCP-thermometer op de markt

Nieuwe HACCP-thermometer op de markt

Op de nieuwe HACCP-thermometer van Hygiënecode Online kan een foodspecialist zowel de temperatuur aflezen als deze koppelen aan de al bestaande systemen van Hygiënecode Online. Hiermee kan de foodspecialist dus metingen doen en registeren op het moment dat het uitkomt. Hygiëne Online levert modules waarmee HACCP-informatie online geregistreerd...

Vismagazine 5 | juni 2020
Vismagazine 5 | juni 2020

Met onder andere: Haringkoningin Anneke Ouwehand, Visspeciaalzaak Familie Vis en marketingexpert Paul Moers.

Bekijk de inhoud
Hygiënespecial 2020
Hygiënespecial 2020

De EVMI Hygiënespecial is weer uit, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Viswijzer 2020
Viswijzer 2020

De Viswijzer biedt een handig overzicht van de leveranciers voor de sector.

Bekijk de inhoud
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€75,- ex BTW

Profiteer nu!
Vismagazine Nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.

Inschrijven
Evenementen

Mosselboulevard Yerseke

15 juli 2020 - 30 september 2020

Lees meer

Empack 2020

15 september 2020 - 17 september 2020

Lees meer

Holland Fisheries Event

2 oktober 2020 - 3 oktober 2020

Lees meer

Video Vis