Praktisch

Uit dit dossier
Tips & tricks voor visbeslag

Tips & tricks voor visbeslag

Er gaat weinig boven een krokant gebakken visje. Maar wat is het beste visbeslag? Gebruik je voor mosselen ander beslag dan voor een kabeljauwloin? En wat is de ideale verhouding bloem - vocht?

Frituren kan gezond voor mens en bedrijf

Frituren kan gezond voor mens en bedrijf

Frituren blijft gewild, maar ‘even in het vet gooien’ is niet meer van deze tijd. Mensen willen gezond en lekker eten, visspecialisten kunnen daar voor zorgen. Ze investeren in kennis, techniek, gezonde werkruimte, professionele HR- bakovens en goede producten. De neuzen staan allemaal dezelfde kant op.

Nieuwe allergenengids en sticker

Nieuwe allergenengids en sticker

De Vereniging Nederlandse Visspecialisten (VNV) heeft voor haar leden een nieuwe allergenengids uitgebracht. Deze is in het ledenportal te vinden. VNV-leden ontvangen de gids en een sticker voor in hun viswinkel. Hiermee laten ze aan hun klanten zien dat deze om allergeneninformatie kunnen vragen bij hun visspecialist.

Automatisering op alle fronten

Automatisering op alle fronten

Automatiseren is meer dan nieuwe technieken inzetten. Het vergt andere manieren van denken en werken. Het is een doorlopend ontwikkelingsproces dat antwoorden geeft op strenge kwaliteitseisen, personeelstekorten en verduurzaming. Op elk moment van boot tot bord.

Verkoopwagen is multifunctioneel

Verkoopwagen is multifunctioneel

Dagelijks bedienen duizenden visspecialisten hun klanten vanuit de wagen als hun dagelijkse werkplek én gereedschap, of het de gewoonste zaak van de wereld is. Over de investeringen wordt goed nagedacht. De wagens zijn steeds multifunctioneler.

Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€75,- ex BTW

Profiteer nu!
Vismagazine Nieuwsbrief

Ontvang elke week de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.

Inschrijven
Vismagazine 8 | november 2022
Vismagazine 8 | november 2022

Het thema van dit nummer van Vismagazine is kweekvis. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!

Bekijk de inhoud
Slimmer werken in Food
Slimmer werken in Food

De special Slimmer werken in Food is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder

Video Vis

Evenementen

BBB Maastricht 2022

10 oktober 2022 - 12 oktober 2022

Lees meer

Open dag SVO vakopleiding food oktober 2022

12 oktober 2022

Lees meer

Cursus allergenen management (regio Breda)

1 december 2022

Lees meer