Praktisch

Uit dit dossier
Van haringkar tot rvs snijmeubel

Van haringkar tot rvs snijmeubel

Goede haring verkoopt zichzelf. Ondernemers kunnen er wel een handje bij helpen. Bijvoorbeeld met de traditionele houten haringkar als publiekstrekker. Daarnaast zijn moderne rvs haringsnijmeubels in opmars. Deze zijn steeds meer van alle gemakken voorzien. Zo kunnen visspecialisten nog meer het ambacht van haring snijden voor het voetlicht brengen.

Ben the Spiceman is creatief met kruiden

Ben the Spiceman is creatief met kruiden

Ben the Spiceman, de enige kruidenfabrikant met twee vrouwen aan het roer, is uiterst creatief met pure specerijen en kruiden. Ze zijn msg-vrij en clean label. Verder zitten er marinades, sauzen en private label kruidenmixen in het assortiment.

Nieuwe HACCP-thermometer op de markt

Nieuwe HACCP-thermometer op de markt

Op de nieuwe HACCP-thermometer van Hygiënecode Online kan een foodspecialist zowel de temperatuur aflezen als deze koppelen aan de al bestaande systemen van Hygiënecode Online. Hiermee kan de foodspecialist dus metingen doen en registeren op het moment dat het uitkomt. Hygiëne Online levert modules waarmee HACCP-informatie online geregistreerd...

Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€75,- ex BTW

Profiteer nu!
Vismagazine Nieuwsbrief

Ontvang elke week de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.

Inschrijven
Vismagazine 8 | november 2022
Vismagazine 8 | november 2022

Het thema van dit nummer van Vismagazine is kweekvis. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!

Bekijk de inhoud
Slimmer werken in Food
Slimmer werken in Food

De special Slimmer werken in Food is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder

Video Vis

Evenementen

BBB Maastricht 2022

10 oktober 2022 - 12 oktober 2022

Lees meer

Open dag SVO vakopleiding food oktober 2022

12 oktober 2022

Lees meer

Cursus allergenen management (regio Breda)

00:00

Lees meer