Recepten

Uit dit dossier
Toktok Wrap

Toktok Wrap

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor wraps met makreelfilet, surimi en toktoksaus.

Verrassingssalade

Verrassingssalade

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor deze Verrassingssalade met rivierkreeft en zalm.

Op cederhout gerookte zalmbonbons

Op cederhout gerookte zalmbonbons

Tomasu werkte samen met Big Green Egg. Dat leverde een aantal mooie bbq-recepten op, zoals dat van de op cederhout gerookte zalmbonbons.

Fruitige Zeebaarsfilet met spinazie

Fruitige Zeebaarsfilet met spinazie

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor Fruitige Zeebaarsfilet met spinazie

Kabeljauw Verrassingspakketje

Kabeljauw Verrassingspakketje

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met het recept voor dit Kabeljauw Verrassingspakketje

Vismagazine 7 | augustus 2020
Vismagazine 7 | augustus 2020

De thema's van dit nummer van Vismagazine zijn schaal- en schelpdieren, en innovaties. 

Bekijk de inhoud
Hygiënespecial 2020
Hygiënespecial 2020

De EVMI Hygiënespecial is weer uit, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Viswijzer 2020
Viswijzer 2020

De Viswijzer biedt een handig overzicht van de leveranciers voor de sector.

Bekijk de inhoud
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€75,- ex BTW

Profiteer nu!
Vismagazine Nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.

Inschrijven
Evenementen

Packaging Innovations 2020

18 november 2020 - 19 november 2020

Lees meer

Seafood Expo Asia 2020

18 november 2020 - 20 november 2020

Lees meer

AgriFoodInnovation Event

25 november 2020 - 26 november 2020

Lees meer

Video Vis