Recepten
Uit dit dossier
Indiase viscurry met couscous
Epos inspireert de visspecialist met verassende recepten, zoals dit recept voor Indiase viscurry met couscous.
Zalm Yakitori spiesjes met Udon noodles
Epos inspireert de visspecialist met verassende recepten, zoals dit recept voor Zalm Yakitori spiesjes met Udon noodles.
Schol-asperge rol met salsa di nocci, citroen en French Garlic Taste
Epos inspireert de visspecialist met verassende recepten, zoals dit recept voor een Schol-asperge rol met salsa di nocci, citroen en French Garlic Taste.
Groente-Vis cocktail
Epos inspireert de visspecialist met verassende recepten, zoals dit recept voor Groente-Vis cocktail.
Foe Yong Hai met garnalen en krab
Epos inspireert de visspecialist met verassende recepten, zoals dit recept voor Foe Yong Hai met garnalen en krab. “De Epos-maaltijdsaus Babi Pangang maakt ‘m heel speciaal.”
Superaanbieding
Vismagazine Nieuwsbrief
Ontvang elke week de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.
InschrijvenVismagazine 2 | januari 2023

Het thema van dit nummer van Vismagazine is zalm. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!
Bekijk de inhoudSlimmer werken in Food

De special Slimmer werken in Food is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.
Lees verderVideo Vis