Recepten

Uit dit dossier
Verrassingssalade

Verrassingssalade

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor deze Verrassingssalade met rivierkreeft en zalm.

Op cederhout gerookte zalmbonbons

Op cederhout gerookte zalmbonbons

Tomasu werkte samen met Big Green Egg. Dat leverde een aantal mooie bbq-recepten op, zoals dat van de op cederhout gerookte zalmbonbons.

Fruitige Zeebaarsfilet met spinazie

Fruitige Zeebaarsfilet met spinazie

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor Fruitige Zeebaarsfilet met spinazie

Kabeljauw Verrassingspakketje

Kabeljauw Verrassingspakketje

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met het recept voor dit Kabeljauw Verrassingspakketje

Pasta pesto met scholfilet en gamba’s

Pasta pesto met scholfilet en gamba’s

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor Pasta pesto met scholfilet en gamba’s.

Vismagazine 5 | juni 2020
Vismagazine 5 | juni 2020

Met onder andere: Haringkoningin Anneke Ouwehand, Visspeciaalzaak Familie Vis en marketingexpert Paul Moers.

Bekijk de inhoud
Hygiënespecial 2020
Hygiënespecial 2020

De EVMI Hygiënespecial is weer uit, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Viswijzer 2020
Viswijzer 2020

De Viswijzer biedt een handig overzicht van de leveranciers voor de sector.

Bekijk de inhoud
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€75,- ex BTW

Profiteer nu!
Vismagazine Nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.

Inschrijven
Evenementen

Mosselboulevard Yerseke

15 juli 2020 - 30 september 2020

Lees meer

Empack 2020

15 september 2020 - 17 september 2020

Lees meer

Holland Fisheries Event

2 oktober 2020 - 3 oktober 2020

Lees meer

Video Vis