Recepten

Uit dit dossier
Groente-Vis cocktail

Groente-Vis cocktail

Epos inspireert de visspecialist met verassende recepten, zoals dit recept voor Groente-Vis cocktail.

Foe Yong Hai met garnalen en krab

Foe Yong Hai met garnalen en krab

Epos inspireert de visspecialist met verassende recepten, zoals dit recept voor Foe Yong Hai met garnalen en krab. “De Epos-maaltijdsaus Babi Pangang maakt ‘m heel speciaal.”

Vissalade Masala

Vissalade Masala

Epos inspireert de visspecialist met verassende recepten, zoals dit recept voor een Vissalade Masala.

Smokey zalmsalade

Smokey zalmsalade

Epos inspireert de visspecialist met verassende recepten, zoals dit recept voor een Smokey zalmsalade.

Pulled Zalmburger

Pulled Zalmburger

Epos inspireert de visspecialist met verassende recepten, zoals dit recept voor een pulled zalmburger.

Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€75,- ex BTW

Profiteer nu!
Vismagazine Nieuwsbrief

Ontvang elke week de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.

Inschrijven
Vismagazine 8 | november 2022
Vismagazine 8 | november 2022

Het thema van dit nummer van Vismagazine is kweekvis. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!

Bekijk de inhoud
Slimmer werken in Food
Slimmer werken in Food

De special Slimmer werken in Food is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder

Video Vis

Evenementen

BBB Maastricht 2022

10 oktober 2022 - 12 oktober 2022

Lees meer

Open dag SVO vakopleiding food oktober 2022

12 oktober 2022

Lees meer

Cursus allergenen management (regio Breda)

00:00

Lees meer