SVO Vakopleiding Food

Uit dit dossier
‘Wie weet word ik ooit eigenaar van een viszaak’

‘Wie weet word ik ooit eigenaar van een viszaak’

Justin Spier (20) is bijna klaar met zijn opleiding Verkoopmedewerker vis bij SVO vakopleiding food, maar nog lang niet uitgeleerd. Hij wil uiteindelijk leermeester worden. “Wie weet word ik ooit eigenaar van mijn eigen viszaak.”

‘Straks gespecialiseerd  in maaltijden maken’

‘Straks gespecialiseerd in maaltijden maken’

Elena de Vroedt en Romy Oomen zijn vriendinnen én collega’s bij Visshop Berkel in Berkel en Rodenrijs. Samen wilden ze de Vakopleiding vis van SVO vakopleiding food gaan volgen. Maar toen ze hoorden van de mbo-opleiding Traiteur, gooiden ze dat plan om.

‘Vakopleiding is goede investering’

‘Vakopleiding is goede investering’

Nicole van der Heiden wilde al jaren een visopleiding volgen, maar die kans kreeg ze pas toen ze samen met haar partner een eigen viszaak opende. Sinds 1 oktober runnen ze C-vis & Co in Oostvoorne en twee weken eerder startte Nicole met de Vakopleiding vis bij de SVO food academy van SVO vakopleiding food. “Elke week leer ik weer zoveel bij.”

‘Eigen viswinkel is het doel’

‘Eigen viswinkel is het doel’

Shari van Baren (27) en Ruben Timmer (25) zijn collega’s bij Viswinkel Fizzi in Alphen aan den Rijn. Ze startten vorig schooljaar met de mbo 3-opleiding Visspecialist bij SVO vakopleiding food, om hun productkennis te verbreden en verkooptechnieken te verbeteren. “Ik sta nu nog zelfverzekerder in de zaak.”

‘Ik weet nu waar ik over praat’

‘Ik weet nu waar ik over praat’

Ze werkte in de zorg en had helemaal niets met vis. Maar toen Jody Sluiter (27) een andere baan ging zoeken, kwam ze toch in een viszaak terecht. Ze werkt met veel plezier bij Palingboot Het Bottertje in Kampen en doet de mbo-opleiding Verkoopmedewerker vis bij SVO vakopleiding food.

Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€75,- ex BTW

Profiteer nu!
Vismagazine Nieuwsbrief

Ontvang elke week de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.

Inschrijven
Vismagazine 2 | maart 2022
Vismagazine 2 | maart 2022

Het thema van dit nummer van Vismagazine is kreeft. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!

Bekijk de inhoud
Machinebouwspecial 2022
Machinebouwspecial 2022

De eerste Machinebouwspecial is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder

Video Vis

Evenementen

PLMA World of Private Label 2022

31 mei 2022 - 1 juni 2022

Lees meer

Havendagen Tholen 2022

11 juni 2022

Lees meer

Open dag SVO vakopleiding food juni 2022

22 juni 2022

Lees meer