Uit het magazine

Uit dit dossier
Voorbereiden op feestdagen in coronatijd

Voorbereiden op feestdagen in coronatijd

De feestdagen van 2020 zullen de meeste mensen hoogstwaarschijnlijk overwegend thuis vieren. Vismagazine vroeg vier visspecialisten hoe ze zich in deze coronatijd voorbereiden op de feestdagen in december. Naast het stroomlijnen van het klantenbezoek, wordt er nagedacht over bijzondere producten voor thuiskoks en feestelijke kant-en-klaarmaaltijden.

‘Het is leuk om klanten een plezier te doen’

‘Het is leuk om klanten een plezier te doen’

Consumenten weten dit jaar de weg naar de viswinkels en -kramen goed te vinden. Verse producten, kwaliteit, service en voorlichting worden steeds beter gewaardeerd, net als variatie in (bij)gerechten. Vanuit de foodservice wordt de visspecialist op veel manieren ondersteund. Met vandaag groothandel Zeebulon.

‘Geef nieuwe producten een kans’

‘Geef nieuwe producten een kans’

Consumenten weten dit jaar de weg naar de viswinkels en -kramen goed te vinden. Verse producten, kwaliteit, service en voorlichting worden steeds beter gewaardeerd, net als variatie in (bij)gerechten. Vanuit de foodservice wordt de visspecialist op veel manieren ondersteund. Vandaag deel 1 van deze rondvraag met Oos Kesbeke van Kesbeke.

'25 doosjes paling op één dag'

'25 doosjes paling op één dag'

Palingrokerij en vishandel Konter in Vollenhove bestaat al sinds 1911. Van een kleine palingrokerij is het uitgegroeid tot een visbedrijf met winkel, groothandel en webshop. De opvolging is al geregeld: zoon Jacco staat klaar om vader Everard op te volgen. Zijn nieuwste idee: een automaat waar klanten gerookte vissoorten zelf ‘uit de muur halen’ als...

‘We regelen alles global en rollen het local uit’

‘We regelen alles global en rollen het local uit’

Innovatie wordt nu nog sneller doorgevoerd dan voorheen. Nu zitten robotisering en digitaal samenwerken nieuwe stijl in een stroomversnelling. Het gaat om zowel productinnovaties als om het verbeteren van bestaande producten en diensten, zodat ze beter aansluiten bij de wensen van de klant. Vandaag het derde en laatste deel van deze rondvraag met Marel.

Vismagazine 8 | november 2020
Vismagazine 8 | november 2020

De thema's van dit nummer van Vismagazine zijn kweekvis en foodservice.

Bekijk de inhoud
Verpakkingsspecial 2020
Verpakkingsspecial 2020

De EVMI Verpakkingsspecial is weer uit, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Digitaal magazine
Digitaal magazine

Lees nu Vismagazine 7 online als digitaal magazine.

Lees verder
Viswijzer 2020
Viswijzer 2020

De Viswijzer biedt een handig overzicht van de leveranciers voor de sector.

Bekijk de inhoud
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€75,- ex BTW

Profiteer nu!
Vismagazine Nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.

Inschrijven
Evenementen

Seafood Expo Asia Reconnect 2020

17 november 2020 - 19 november 2020

Lees meer

Online open avond SVO vakopleiding food

26 november 2020 - 26 november 2020

Lees meer

Horecava 2021

25 januari 2021

Lees meer

Video Vis